Аквапаркът в Благоевград пресъхна откъм клиентела в разгара на лятото, хората: Водата в басейните е мръсна и студена, няма спасители

Filed under: Благоевград |

Тийнейджърката Мария Георгиева: 10 минути махах напразно на бармана, няма кой едно кафе да ми сервира

173-01-05 -P1230422 copy

Един от най-престижните летни плажове в Благоевград „Аквапарк” обезлюдя въпреки адските горещини навън. Хората масово звъняха в редакцията, за да се оплачат от студена и силно замърсена вода в басейните, липсата на спасител на плажа, както и от отношението на барманите, които не обръщали внимание на клиентите.

173-01-05 -P1230436 copy

„Хората бягат масово от комплекса, а годините, в които той бъкаше от клиентела, вече са в историята. Дори и малцината, които все пък така или иначе влязат в него, остават  разочаровани”, оплакаха се недоволни клиенти. Група тийнейджърки заявиха: „Съжаляваме, че и днес дойдохме на плаж тук.

173-01-05 P1230415 173-01-05 P1230424

Водата е студена и мръсна, преди да влезем, искахме да си поръчаме кафе на бара, но нямаше кой да ни обслужи. Иначе да съберат парите грашка нямат. Ние почти не умеем да плуваме, огледахме се за спасител и такъв няма, само столът му стои празен, той е „хванал” сигурно гората някъде. Затова се принудихме да влезем да се разхладим в малкия басейн, тук обаче водата мирише на фекалии”, зъзнейки от студ довериха момичетата.

173-01-05 -P1230419 copy

Близки до собственика на плажа Васил твърдят, че в последно време той е доста притеснен от така създалата се ситуация. Пред тях преди дни той споделил, че ако нещата продължават в същия дух, сезонът за него ще се окаже катастрофален. „Питам се дали Аквапаркът в Благоевград вече не е пред фалит? Посетители няма, а хората все по-често предпочитат другите плажни комплекси в града като „Езерец” например” , сподели пред репортер на в. „Вяра” работничка, пожелала анонимност по обясними причини. Тийнейджърката Мария Георгиева пък разказа възмутено: „Е, това нещо никъде го няма. От 10 минути седя на бара и махам с ръка на бармана да дойде да ми вземе поръчката. Никой обаче не ме отразява. Клиенти няма, сама съм, но никой не иска и едно кафе дори да ми сервира. Повече кракът ми тук няма да стъпи, ще кажа и на приятелите си да не идват”, закани се Мария.

Снимките:

1 Тийнейджърки са категорични, че повече няма да дойдат на плаж в Аквапарка.

2 Управителят Васил Д. е повече от притеснен за провала на сезона.

3  Празните шезлонги са запазена марка на Аквапарка в Благоевград.

4 Мария чака повече от 10 мин. някой да я обслужи на бара.

5 Въпреки че спасителният пост е налице – спасител няма.

Spread the love