ГЕРБ съветникът Йордан Йорданов от Дупница черпи за трето внуче, синът му Иван и снахата Ваня кръстиха първородния си син Ивайло

Filed under: Дупница,Оживление |

176-24-03

Зам.-директорът на дупнишката фирма „Автомагистрали Хемус” и общински съветник от ГЕРБ Йордан Йорданов вчера почерпи за третото си внуче Ивайло. Малкото юначе се роди вчера на обяд. 2015 година донесе две бебета в дома на Йорданов – първо внучката Дария, а сега и малкия Йвайло. Йордан Йорданов не можеше да си намери място от щастие. Той щедро почерпи служители, приятели и роднини за появата на новия член на династията Йорданови. Двама от наследниците вече носят името му. От големия си син Йорданов има внук Данчо и внучка Дария, които са кръстени на него. Изрично известният гербер посъветвал снахата Ваня и сина си Иван сами да си изберат име за първородния син. Младите родители решили да крьстят детенцето си, като комбинират своите имената – Иван и Ваня и така се получило Ивайло. Йорданов и фамилията чакат с нетърпение изписването на лъвчето Ивайло, за да се съберат всички заедно.

Ивайло проплака при АГ специалистите в частната болница, докато Данчо и Дария са родени в общинската.

„Децата и внуците са ми богатството”, заяви горд с третото си внуче Йорданов, който е известен с голямото внимание и уважение, с които се отнася към снахите си. На поздравите за внучето Ивайло дядото пожелаваше на всеки тази най-голяма радост.

Снимката

 

Йордан Йорданов

Spread the love