С мед и питка откриха ремонтираната с доброволен труд и средства от ГЕРБ спортна площадка в Радомир, кметът Пламен Алексиев: Пазете новата придобивка, има изкуствена трева, осветление и врати за футбол

Filed under: Актуално от днес,Радомир |

179-06-01-Алексиев открива новата площадка

Спортната площадка в района на жилищния квартал НОЕ 3 бе обновена по инициатива и с доброволния труд на членовете на ГЕРБ в Радомир. Площадката е с изкуствена трева, осветление, има волейболна мрежа и миниврати за футбол. Кметът на община Радомир Пламен Алексиев увери, че до края на месец август и третата площадка в града ще бъде обновена.

Множество радомирци се събраха да видят обновената спортна площадка. Тя бе ремонтирана от представители на ГЕРБ-Радомир, които със собствени средства и усилия стегнаха съоръжението. За да може да се използва целогодишно, теренът е покрит с изкуствена трева и е оборудван с осветление, мрежа за волейбол и мини врати за футбол. За всички имаше питка и мед, осигурени от Жени ГЕРБ-Радомир. Присъстващите имаха възможността да гледат демонстративен волейболен мач.

179-06-01-ГЕРБ нова площадка

Пламен Алексиев поздрави всички за новата придобивка и апелира жителите на квартала да пазят обновената площадка. Той заяви, че до края на месец август ГЕРБ-Радомир ще обнови и третата площадка в града. Тя се намира в жк „Тракия“ и е най-голямата от трите. „Спортът сближава. Пожелавам ви да имаме повече такива поводи и да продължаваме да правим традиционните спортни турнири в града“, добави Алексиев.

Сред присъстващите бяха още заместник-кметовете на общината Любка Димитрова и Димитър Димитров, общински съветници и много граждани.

 

Снимки

1 Откривайки новата спортна площадка, кметът на Радомир Пламен Алексиев увери, че до края на август ще бъде обновена още една

2 „Виновниците” за обновената спортна площадка – активисти на ПП ГЕРБ в Радомир, сред които е и градоначалникът

 

 

Spread the love