Лекоатлетката от Кюстендил Сашка Петрова разходи манекенската си фигура из модната столица Милано

Filed under: Кюстендил,Оживление |

182-24-02-sa6ka1

Красивата лекоатлетка Сашка Петрова от Кюстендил използва най-отпускарския месец на годината, за да си направи вълнуваща разходка до Италия. Русокосата дама избра да отседне в световната модна столица Милано. Там си направи снимки пред различните исторически забележителности. Сашето, както я наричат приятелите й, има манекенски размери – висока е 175 см на 52 килограма и веднага хвана окото на италианците. Тя има фигура, за която въздишат и най-запалените по фитнеса тийнейджърки в Кюстендил. Гимназистките обаче не могат да стигнат Сашка и след месечни тренировки във фитнес залите. Кюстендилката остана в перфектна форма години след като е извън пистата. Казва, че тайната й е в гените.

 

Сашка е известна с добрите си кулинарни способности, а двора й на къщата в кюстендилския квартал „Могилата“ е превърнала направо в ботаническа градина.

182-24-02-sa6ka2

Фотогеничната дама, за която казват, че камерата я обича, се увековечи пред модерен Милано, както и пред миланската катедрала, „Пиаца дел Дуомо”, където на обширната му правоъгълна площ среща си дават религията, изкуството, историята и новото време, представени от грандиозни сгради и неспирен поток от посетители, както и пред галерия „Виктор Емануело”. Още със стъпването си във втория по големина град в Италия – Милано, Сашка била завладяна от динамиката и грандиозността, които този мегаполис излъчва. „Много исках да стигна до Милано, тъй като  той е смятан за икономическото сърце на Италия, европейски модерен град, един от най-важните бизнес и финансови центрове в света, който оказва влияние и върху модата, литературата, културата, спорта и търговията на другите страни. Милано е родина на автомобилния концерн „Алфа Ромео”, както и на двата футболни гранда „Милан” и „Интер”, заявява Сашка.

Снимките:

1 -Сашка Петрова в модерен Милано

2 Сашка пред една от галериите

 

Spread the love