Гореща тема: Дупничани питат: Наистина ли попската дъщеря Анна-Мария Кръстева е юмручила и рязала косата на момичето от унизителния побой на ул. „Николаевска”, къде са родителите й

Filed under: Дупница |

Разпопеният свещеник Методи Кръстев отказа да обясни дали детето му има нещо общо със скандала

189-01-05 Александър Славков в прегръдките на Анна-Мария

„Наистина ли попската дъщеря Анна-Мария Кръстева е участвала в унизителния женски побой в Дупница на ул. „Николаевска”? Анна-Мария се сочи като една от трите  дружки, пребили четвъртото момиче в скандалра – С.Г., докато си пиела кафето.

189-01-05 Методи Кръстев

Дъщерята на бивш дупнишки поп удряла жертвата с юмруци, защото писала на гаджето й във фейсбук. Тази дъщеря дали не е случайно Анна-Мария – дете на разпопения свещеник Методи Кръстев, питайте родителите й”. С тези думи читатели на „Вяра” загряха редакционните телефони. Женският побой насред центъра на Дупница масово се коментира из целия град. Цялата история тръгнала от нецензурни обиди в социалната мрежа фейсбук. С.Г. пиела кафе в едно от кафенетата на централната улица в Дупница, когато трите млади жени се нахвърлили върху нея с юмруци и ритници. Барманката на заведението се опитала да я спаси, но не успяла. Момичето се опитало да избяга, но напразно. Според очевидци едната взела ножица от магазин за дрехи, близо до кафенето, и отрязала косата й. Докато момичетата я пребивали, никой не помогнал. Пострадалата била настанена в частната болница, а побойничките са изпратени на разпит в полицията.

„Вяра” потърси отец Методи Кръстев за коментар по темата, но той изключи телефона и отказа да приеме повикването. Отец Методи си запазва правото на отговор към дупничани, които питат наистинали дъщеря му е замесена в боя?

Преди месеци самият отец Методи се оплака пред „Вяра”, че Анна-Мария се намира под влиянието на освободения от затвора Владимир Ангелов-Стъклето. „Той сякаш е омагьосал дъщеря ми Анна-Мария, заради него тя преби майка си – съпругата ми Евелина. Най-странното е, че дъщеря ми – абитуриентка – му плаща сметките по кръчмите, осребрих и кредит от 200 лв. на дъщеря ми Анна-Мария Методиева Кръстева. Разбрах, че дъщеря ми поддържа приятелски отношения с момче на име Сашо, който се явява охранител на Владимир Ангелов-Стъклето. Проверих, че той живее на квартира в къщата на Станко Станков-Херца. Опитите ми да я възпрепятствам и да я извадя от тази среда са абсолютно безуспешни. При опитите на жена ми да й разкаже за безобразията на Стъклето дъщеря ми реагира остро и я нападна. Дори извика цялата си компания от „Фейсис” – дойдоха две момичета – Даниела и Ани. Пребиха майка й в кухненската ниша. Аз бях в хола и докато стигна, жена ми беше в кръв. Два дни не ходи на работа. Изгони майка си от къщата ни, после изгони и мен. Каза ни: Сега ще ви викна и Сашо, и началника му и ще видите. Каза ни, че това е нашият край. Със съпругата ми сме подложени на жесток терор”, разказа Методи Кръстев. Веднага след това се разбра, че попската щерка е нахлула с нож в ръката в родния си дом с цел да заколи баща си  Методи заради изявлението му, че е пребила собствената си майка – презвитерата Евелина. Кръстева разбила входната врата и крещяла с цяло гърло, така че да я чуе цялата махала. След като потрошила входната врата с нож в ръка, Анна Кръстева влетя и в редакцията на вестник „Вяра” с груби закани: „Ще ви смажа, ще ви разкъсам на парчета”. Сграбчила вестник „Вяра” и разкъсала броя. В него на цяла страница баща й разказа за любовната й връзка с гарда на Владимир Ангелов Стъклето – Санде, и безобразията, които върши у дома под тяхно давление.

Снимките:

1 Анна Мария с приятел

2 Отец Методи Кръстев

 

Spread the love