Грандиозен обир в Петрич! Задигнаха 100 000 лв. от счетоводната къща на Мария Дончева, апашите разбили входната врата

Filed under: Актуално от днес,Петрич |

Счетоводителката е съпруга на бившия служител на КАТ Васил Дончев, местните: Семейството е кротко, имат авторитет

39-04-02 -Iordanka-Sharkova

Нагли крадци обраха счетоводната къща на популярната Мария Дончева в центъра на Петрич. Офисът се намира в административна сграда в центъра на градчето. По непотвърдена информация неизвестните са задигнали около 100 000 лв. Най-вероятно крупният обир е станал вчера през нощта. Взломена е входната врата на счетоводната къща. Мария Дончева е известна счетоводителка в Петрич, извършвала е счетоводни услуги на няколко фирми.

Съпругът й Васил Дончев е бивш служител на КАТ, работил е на регистратурата. Хората в градчето бяха потресени от дръзката кражба и недоумяваха как крадците са проникнали в счетоводната къща, след като центърът е оживен и осветен.

”Семейство Мария и Васил Дончеви са много внимателно и учтиво семейство, добри хора са. Мария Дончева е с авторитет в града и тя се занимава със счетоводството на доста фирми”, коментираха хора от Петрич.

„Има кражба в Петрич, работи се по случая, образувано е досъдебно производство”, коментира пиарът на благоевградската полиция Йорданка Шаркова.

Снимакта: Йорданка Шаркова

 

 

 

Spread the love