Хиподилът Светльо Витков пуска синия талисман на българската поп музика – София, в кметската битка за Перник

Filed under: Оживление,Перник |

198-24-02

Синият талисман на българската поп музика – София, сменя микрофона с кметския стол. Вчера стана ясно, че певицата има мерак да поеме властта в родния си Перник.

София ще атакува поста от листата на партията на Светльо Витков „Глас народен“. Хора от музикалните среди обаче шушукат, че София е задлъжняла с пари на хора от бранша и не е плащала на стилисти, пиари, режисьори.

298-24-02

София е заявила амбицията си да се бори за нов политически морал, открит и съобразен с разрешаването проблемите на хората, а не воден от партийни интереси и междупартийни противопоставяния.

Преди време певицата си изкарваше хляба в Англия. Там работеше като личен асистент на състоятелна рускиня, но и на Острова не се раздели с музиката. Заедно с приятелката й Виктория Манчева започнаха проекта „Земела“ с идеята да популяризират българския фолклор с модерно звучене. „Каква асистентка, работеше като сервитьорка в Лондон. Едвам свързваше двата края. Добре че майка й живее в Атина и й пращаше пари“, контрира близък до звездата.

Снимките:

1 Светльо Витков

2 София

 

Spread the love