Преврат в БСП: Фенове на Първан Дангов и Атанас Янев опитаха да фаулират Иван Ибришимов на старта на кандидаткметската писта

Filed under: Актуално от днес,Дупница |

190-01-08-1-001-copy

Привърженици на екскмета на Братя Галеви – Атанас Янев, и на Първан Дангов опитаха да отстранят подмолно Иван Ибришимов от кметската надпревара. Червените превратаджии организираха няколко събрания в отсъствието на Ибришимов и всеки ден влизали в централата на БСП-Дупница, за да изразяват възмущението си от издигането на стоматолога за кмет. Звъняха и в редакцията на вестник „Вяра” с новината, че Ибришимов е отстранен от кметската битка. Те дори потърсили по телефона самия кандидат-кмет, за да му кажат, че Дангов е по-добрият кандидат.

Съзаклятниците бързо обиколили целия град в опит да откажат Иван Ибришимов от битката за кметския пост. Други пък влезли в сблъсък с хората на Дангов и настоявали Атанас Янев да бъде върнат: „Много добър човек е. На стоежа на спортната зала съблече сакото и направи показно на работниците си как се сглобяват метални конструкции”, разказаха хората.

232-10-01-P.Dangov

Опитахме се да се свържем с Иван Ибришимов, но той отказа да си вдигне телефона. Оказа се, че той е на море със семейството си. Свързахме се с пиарката му, тя уточни: „Това не е истина. Иван Ибришимов няма да се откаже от изборите. Вече всичко е решено. Първан Дагов няма да участва в кметската надпревара. ГЕРБ му даде пост”, заяви тя.

Снимките:

1 Иван Ибришимов и Атанас Янев се гледат честно в очи.

2 Първан Дангов

Spread the love