Дупничанката Даниела Борисова се закле пред Библия и кама като поданик на новото българско княжество, получи званието унтерофицер

Князът на Онгъла Миломир І Богданов: Ничията земя между България, Унгария, Хърватия, Сърбия може да се превърне в гнездо на тероризъм и да взриви Европа

P1350576 copy

Дупничанката Даниела Борисова бе приета за поданик на новото българско княжество Онгъл. Преди минути тя бе посветена като нов поданик в основаното неотдавна Екологично Дунавско Княжество Онгъл на специална церемония в катедралния храм „Свети Георги Победоносец” в Дупница в присъствието на бившите военни – княза на офшорната зона Миломир І Богданов и държавния секретар Цветан Ночев.

P1350556 copy

Посвещаването бе извършено в кръщелната на черквата от йеромонах Максим от Видинската митрополия, който е дупничанин. След този ритуал Борисова се закле пред Библия и кама, стана част приета от княжеството и под острието на сабя получи званието унтерофицер с право да има като свой символ гвардейската звезда, за което й бе връчен височайши указ.

P1350580

„Това е един празник за нас, защото това, което ни движи, са само благородни помисли. Ние искаме да се направят неща, които да попроменят към добро тоя свят, който в момента се тресе от трагедии и конфликти, които непрестанно ни заливат с безумия, безумци и други проблеми, и рискуват да потопят нашия прекрасен континент”, каза Миломир Богданов. Той посочи, че случващото се е плод на безверието и комерсиализацията. „За това сме си виновни ние преди всичко. Отстъпването от вярата, която ни е дадена от деди и прадеди, не може да бъде без последствия. Другата причина е прекаленото взиране в материалните неща, ние въздигнахме Мамона в наш бог.

P1350571 copy

Мисля, че Стив Джобс имаше една много хубава мисъл, че успелият човек пита какво може да направи за другите, а неудачникът пита каква е моята полза. Това е изключително вярно, англосаксонско мислене, което ние само можем да следваме. Това е истината, връщането към изконните ценности, към нашите корени и нашия патриотизъм”, каза още Богданов. Той допълни, че структурата не е само българска и в нея има унгарци, руснаци, хървати и всеки държи на вярност и патриотизъм към народа, на който принадлежи, и към общохристиянските и общоевропейски, подложени по думите му на изтребление. Посочена бе и целта, за която ще работи и Борисова. „След войните в бивша Югославия остана една ничия земя, която никой не припознава за своя държавна територия. Там е възможно да има мини. В момента това е абсолютно запустяла, рушаща се територия на брега на великата европейска река Дунав. Това е един изключително красив богат природен парк, който се поддържа прекрасно в частите, попадащи в Сърбия и Хърватия, но не и в останалата част. По тази причина, че е безстопанствена, нищо не ни гарантира, че някой от тези потоци от ислямски бежанци, които нахлуват, може да се установи там и няма кой да му потърси сметка. Това може да стане едно гнездо на тероризъм, което да взриви целия ни континент, и то на нашите граници – между България, Унгария, Хърватия, Сърбия, Словения, въобще страни от Европейския съюз, но те нехаят. Затова се наложи по Божията воля някой да поеме властта и ние се нагърбихме с тази тежка задача. Надявам се с общи усилия да успеем”, заяви Богданов.

P1350580 copy

„Тъй като сме военни от резерва, ние сме предприели запитване и проучване за разминиране на тези земи. В момента правим проучване с Хърватия и Женева и очакваме отговори, за да започнем разминирането на княжеството”, добави държавният секретар Цветан Ночев. Генералът от резерва допълни: „Първата задача на Даниела ще бъде да запознае населението в Рило- родопската област с нашите намерения и нашето княжество”.

Както писахме, Даниела Борисова е приятелката на убития Иван Тодоров-Доктора, дъщеря на бившия следовател от Районна следствена служба-Дупница Георги Васев. В момента Борисова работи в ресторант в Дупница. Живее с майка си в бобовдолското село Шатрово. Любопитна подробност е, че Борисова и майка й, бивша медицинска сестра, са съседи на Бойко Борисов. Наследствената къща на Даниела по линия на майка й се намира точно до премиерската, а 95-годишният дядо на Борисова поддържа изключително добри съседски отношения с министър-председателя.

1 Борисова се закле пред Библия и кама.

2   Цветан Ночев, Миломир Богданов и Даниела Борисова

3 и 4  Моменти от ритуала

 

Spread the love