Лауриновата киселина в кокосовото масло убива раковите клетки  за 48 часа

Filed under: Здраве |

здраве

Това лекарство е най-големият убиец на рака, като основна съставка има кокосовото масло – лауринова киселина, отговорна за унищожаването на 93 на сто от рковите клетки на дебелото черво и това само за 48 часа от лечението, показват последните научни изследвания. Лауриновата киселина според Health Living унищожава раковите клетки, като едновременно освобождава излишък на кислородни радикали и намалява нивото на глутатион, който е необходим на раковите клетки, за да се предпазят от излишните кислородни радикали.

Въпреки потенциала на кокосовото масло в борбата му срещу рака неговите лечебни възможности отдавна са известни, особено при борбата с вирусите, бактериите, гъбичките и паразитите, но и за подобряване работата на храносмилателната система, черния дроб, подхранване на кожата, както и за заздравяване на раните. Кокосовото масло наскоро се използва и при лечение на пациенти със сърдечни болести, срещу алцхаймер и диабет.

Проучване посочва, че кокосовото масло е лекарство, което напълно ще унищожи рака, както и че в природата има и други плодове, които могат да помогнат в борбата срещу най-големия убиец на модерното време.

 

Spread the love