Членове на ДПС в Благоевград треперят да не ги стигне съдбата на АБВ: Налагат бизнесмена Бошнаков за водач на листата, защото е приятел на лидера, не го искаме

Filed under: Благоевград |

 Мустакли: Няма такова нещо, наистина е фаворит, но последна дума имат в централата  

205-02-02 arif-mustakli

Фаворитът за водач на ДПС листата в Благоевград – бизнесменът Мустафа Бошнаков, взриви недоволство сред членовете на партията в областния център. Активисти на ДПС надигнаха глави срещу дървения бос, защото според тях той се домогва до апетитното първо място в листата заради приятелски отношения с общинския председател Ариф Мустакли. „На път сме да последваме съдбата на АБВ, които се разпаднаха в Благоевград, защото им наложиха да подкрепят за кмет Владимир Елезов от ЕКИП. На хората не им допадна да работят за този парашутист и масово напуснаха. И на нас не ни допада Бошнаков. Освен това се чуват коментари, че мутри бутат пачки да наложат свои хора по избираемите места в листите, това не може да се докаже, но хората говорят”, недоволстват членове на ДПС в Благоевград.

164-13-01-KRASIT-1 Ведат -3

„Листата не сме я редили, на етап предложения сме. Подреждането ще го прави ДПС на централно ниво”, оправда се лидерът Мустакли. Той потвърди, че Бошнаков е фаворит за водач, като негов съперник за първото място е Исмет Узунов, но всичко било в ръцете на Лютви Местан. Областният лидер Ведат Хюсеин заяви, че в петък ще станат ясни окончателните имена на всички кандидати за общински съветници.

 

Снимката

1 Ариф Мустакли

2 Ведат Хюсеин

Spread the love