Хубавицата Мария Ангелова от Дупница татуира цялото си краче, довери се на майстора Ивайло Цветков в Благоевград

Filed under: Благоевград,Дупница,Кюстендил,Оживление |

 Дупничанката не каза и едно „ох”, през цялото време се забавляваше

211-24-01 11 211-24-01 8

Атрактивната дупничанка Мария Ангелова, която блесна в клипа на фолкпевицата Роксана, татуира цялото си краче при един от най-добрите татуировчици – Ивайло Цветков от Кюстендил. Ивайло има ателие в Благоевград, а красивата дупничанка не само изтърпя стоически дупченето по кожата си, но през цялото време лъчезарната усмивка не слезе от лицето й.

211-24-01 12 211-24-01 112

Мария искрено се забавляваше по време на татуирането. Тя реши да изрисува целия си изящен бедър, като татуировките слизат и до глезена й. Приятелите на сладураната веднага побързаха да я поздравят за решението да прибави още татуси по тялото. „Браво, Маре, уникална е, страхотен избор, честито, принцесо”. Татуировката ще продължи да пълзи нагоре по тялото на Мари и ще бъде цветна.

211-24-01

Самата Мария казва, че рисунката ще се получи уникална, особено след като я прави Ивайло, който е признат майстор на татусите. „Тауирам се с кеф”, отсече хубавицата, която привлича след себе си хиляди погледи не само със стройната си фигура, но и с винаги засмяното си лице.

Снимките: Атрактивната дупничанка Мария Ангелова, която блесна в клипа на фолкпевицата Роксана, татуира цялото си краче при един от най-добрите татуировчици – Ивайло Цветков от Кюстендил

Spread the love