С песни и танци кандидат-кметът на ГЕРБ Калин Гелев тръгна към изборна победа в Сапарева баня, с Николай Мертекчийски подариха на Цветанов уникална икона на св. Иван Рилски

Filed under: Дупница,Кюстендил,Оживление,Сапарева баня |

Цветанов Цветанов игра хорото със сапаревобанци на препълнения площад, заяви: Гелев ерудиран и почтен човек, кандидатите за съветници – доказани професионалисти

215-24-01 52611_n copy 215-24-01 53357_n copy 215-24-01 58919_n copy

С музика, песни и приповдигнато настроение стартира предизборната кампания на кандидат-кмета на ГЕРБ в Сапарева баня Калин Гелев. Хиляди сапаревобанци изпълниха площада и приветстваха екипа на ГЕРБ с радостни възгласи.

215-24-01 86320_n copy 215-24-01 8277938_n copy 215-24-01 24235735_n copy

Известният фолклорен певец Николай Славеев, група танцьори и Михаела Богданова се погрижиха за веселото настроение на присъстващите. Площадът бе озвучен с песента „Девойко мари хубава“, а зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов приветства множеството и веднага се хвана на хорото. Освен него сред официалните гости бяха областни управители, координатори, лидери и кандидат-кметове на партията от областта, след които и кметът на Дупница Методи Чимев.

Кандидат кметът за Сапарева баня Калин Гелев приветства всички официални гости и съмишленици с добре дошли. Официално бяха представени 13-те кандидати за общински съветници. Това са Калин Гелев, Иван Куйов, Николай Мертекчийски, Калин Базиргянов, Йордан Йовев, Иво Иванов, Александър Алащинов, Любен Кръстев, Любка Маргина, Евелина Гиздова, Йордан Канджилов, Светлин Христов.

215-24-01 DSC01793 copy 215-24-01 DSC01813 copy 215-24-01 DSC01799 copy

Сапаревобанци коментираха, че всички кандидати са достойни, имат силата и желанието да осъществят нови идеи за развитието на община Сапарева баня.

„Kaндидатът на ГЕРБ за кмет на Сапарева баня Калин Гелев е ерудиран и почтен човек. Отборът от общински съветници, който стои зад него, са хора с различни професии, доказали се в своята сфера”, каза Цветан Цветанов.

„Желанието на премиера и председател на партията Бойко Борисов е ГЕРБ да спечели изборите, там, където е ГЕРБ, там имаме и видими резултати. Благодарим ви за подкрепата да бъдат реализирани нашите идеи. Видяхте какво постигна правителството на Пламен Орешарски. Нека да си върнем държавата в правовия ред, в Европа. Ние се стремим максимално да икономисваме средства. В деня на изборите 25 октомври аз съм убеден, че новият кмет ще се казва Калин Гелев. Успех и бъдете здрави”, пожела още Цветанов на сапаревобанци.

Събитието продължи с 2-часово веселие, танци и ръченици. Всички присъстващи на откриването се почерпиха с домашно приготвени баници, като си пожелаха с бурни викове: „Победа, победа…!”

В офиса на партията в Сапарева баня бе отслужен водосвет за здраве и успех на ГЕРБ. Калин Гелев и общинското ръководство на партията подариха на Цветанов ръчно рисувана икона на свети Иван Рилски – светеца, пазител на цялата област. Цветанов от своя страна пък подари футболна топка на капитана на отбора на село Ресилово.

Снимките:

С музика, песни и приповдигнато настроение стартира предизборната кампания на кандидат-кмета на ГЕРБ в Сапарева баня Калин Гелев.

 

*Предизборна публикация
Купуването и продаването на гласове е престъпление

Spread the love