Цветан Цветанов в Радомир: Пламен Алексиев е изключително успешен кмет, гражданите са на 100% зад него, общината може да разчита на повече приходи от бюджета

Filed under: Актуално от днес,Перник,Радомир |

Зам.-председателят на ГЕРБ посети новоизградената с 50 000 лв. дарение от ГЕРБ църква „Св. Вознесение Господне“ в Друган и разгледа изложбата на традиционни занаяти „Радомирска чаршия“

215-04-01 707_n 215-04-01 23016_n

Кметът на Радомир Пламен Алексиев е изключително успешен кмет, гражданите тук стоят твърдо зад него. Там, където имаме управленски мандати, както е в Радомир, показваме действително видими резултати. Това заяви председателят на националния предизборен щаб и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов в Радомирско. Той посети църквата „Свето Вознесение Господне“ в Друган, която е изградена с финансовата подкрепа на ГЕРБ на стойност над 50 000 лева.

215-04-01 405196_n 215-04-01 749716_n

„Благодаря на успешния кмет на община Радомир Пламен Алексиев, който помага на кмета на радомирското село Друган, въпреки че е от друга политическа сила. Това е поредното доказателство, че ГЕРБ не дели кметовете на „наши“ и „ваши“. Ние работим за всички, за доброто на хората. Резултатите са ясни и се виждат. Настроението на хората, които срещнах тук, показва, че ГЕРБ гради. Бяхме заедно с кандидата ни за кмет на село Друган Славчо Душков, кандидата на ГЕРБ за кмет на Перник Вяра Церовска, общинския координатор на ГЕРБ в Перник Ирена Соколова, евродепутата Владимир Уручев, кандидата за кмет на Ковачевци Пламен Василев и останалите кандидати на ГЕРБ в областта”, сподели Цветан Цветанов.

Кметът на селото благодари на ГЕРБ и на общинския кмет Пламен Алексиев за подкрепата и възможността тази мечта да бъде осъществена и добави, че напълно подкрепя кандидатурата на Алексиев, въпреки че самият той е представител на друга политическа сила. Той подчерта, че община Радомир може да разчита на новия финансов договорен период, а с повече приходи от републиканския бюджет ще бъдат реализирани значимите за развитието на общината и региона проекти.

Цветан Цветанов разгледа изложбата на традиционни занаяти „Радомирска чаршия“, подредена в Стойовата къща в рамките на Европейските дни на наследството. Той се запозна с уникалните градски традиции на Радомир в бозаджийството, тъкачеството, ковачеството и опита традиционната баница и радомирска боза.

Цветанов заключи, че кметове и общинските съветници в област Перник са авторитетни хора, с огромен потенциал. „Това е силният тим, който си заслужава да бъде подкрепен. Те развиват общините. Искаме всички общини в България да се възползват от европейската солидарност, която получаваме днес, благодарение на силното правителство на Бойко Борисов”, заяви още Цветанов в Радомир по време на празника на занаятите в Стойовата къща.

По време на обиколката из Радомир, за да изразят своята подкрепа за кандидатурата на Пламен Алексиев, дойдоха представители на местните структури на СДС, ВМРО и „Развитие на община Радомир“.

 

Снимките

1   Кандидатът за кмет на ГЕРБ за Радомир и досегашен градоначалник Пламен Алексиев посрещна зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов.

2 Цветанов бе в Друган с кандидата за кмет на селото Славчо Душков, кандидата на ГЕРБ за кмет на Перник Вяра Церовска, общинския координатор Ирена Соколова, евродепутата Владимир Уручев, кандидата за кмет на Ковачевци Пламен Василев

3  Цветанов и Алексиев разгледаха новоизградената с 50 000 лв. от ГЕРБ църква в Друган

4 Цветан Цветанов разгледа изложбата на традиционни занаяти „Радомирска чаршия“, подредена в Стойовата къща

Spread the love