Кандидат-кметът на ГЕРБ Николай Ангарев се заема с подмяната на старите тръби на водопровода в Самораново, започва ремонт на парка и изграждане на нова площадка

Filed under: Актуално от днес,Дупница |

 

Хората в тази листа са цветът на Дупница, каузата на ГЕРБ е да градим и да правим градовете и селата в България по-добро място за живеене, каза лидерът на партията в Дупница Ивайло Константинов

Разчитаме изключително на европейското финансиране и даваме изпълними обещания, каза кандидат за кмет на Дупница Методи Чимев

03-01 DSC07363

Подмяната на етернитовите тръби на водопровода в Самораново е най-неотложната ми задача, защото всяка седмица от ВиК идват да отстраняват аварии. Разчитам и на помощта на ПП ГЕРБ, заяви кандидат-кметът от партията Николай Ангарев на предизборна среща в дупнишкото село.

03-01 DSC07368

Той бе представен пред събралото се множество от инж. Методи Чимев – кандидат за кмет на община Дупница. Николай Ангарев има близо 20-годишен управленски опит зад гърба си като кмет на с. Самораново, на 60 години е, има икономическо образование. Гражданите коментираха още, че откакто Самораново има кмет от ГЕРБ, с водоснабдяването няма толкова тежки проблеми, както е било преди.

03-01 DSC07379

На срещата с жителите на с. Самораново присъстваха и част от кандидат-съветниците в листата на ГЕРБ, както и общинският лидер на партията Ивайло Константинов.

03-01 DSC07405

„Доста неща се направиха и промениха в Дупница през последните четири години – все нови и хубави. Затова реших да приема поканата и да бъда кандидат-кмет, издигнат от ГЕРБ. Сигурен съм, че с подкрепата на партия ГЕРБ мога да бъда полезен като кмет за Самораново, както съм бил и досега. Мога и знам как да работя за селото, за доброто на децата и внуците ни”, каза по време на предизборна среща с жители на с. Самораново кандидатът за кмет на ГЕРБ Николай Ангарев.

Кметът на селото през изминалия управленски мандат Борислав Костадинов заяви, че за тези 4 години в Самораново е направено много в положителна посока. Изградени са две нова автобусни спирки в селото; поставена е нова ограда и чешма в гробищния парк, обредният дом е изцяло саниран, след като 15 години не му е правен никакъв ремонт. Пътят до гробищния парк също е асфалтиран, изградена е подпорна стена с дължина 50-60 м по поречието на р. Отовица, изграден е и мръсен канал в два квартала от селото. Изключително важно е и това, че на саморанци им бе осигурена общинска сграда, където да се помещават кметството и читалището им. За нейния цялостен ремонт кметският екип осигури 20 хил. лв.

Всеки момент ще започне и рехабилитация на парка и изграждане на нова детска площадка.

„ГЕРБ печели всички избори досега, защото умее да поема отговорност и дава изпълними обещания. Няма да ви обещаваме невъзможни нища, ние не сме магьосници“, каза пред присъстващите Чимев. Той поясни, че се разчита изключително много на европейското финансиране, защото без него нещата е почти невъзможно да се случат. „Хората в тази листа са цветът на Дупница. Нашата кауза е по-различна, каузата на ГЕРБ е по-различна. Ние градим и правим градовете и селата в България по-добро място за живеене“, заяви Константинов. За пример той даде развитието на големите градове като София, Бургас, Варна, Пловдив сега, когато управляват кметове на ГЕРБ, и при предишни управляващи от други политически сили.

 

 

Снимките

На срещата с жителите на с. Самораново присъстваха и част от с кандидат-съветниците в листата на ГЕРБ, както и общинският лидер на партията Ивайло Константинов.

 

 

Spread the love