Цветан Цветанов в Бобошево: Гергана Виделова ще бъде новият кмет на Бобошево, силата на ГЕРБ е, че не дели общините на малки и големи

Filed under: Дупница |

Кандидат-кметът с амбиция да задържи младите хора, превръща Бобошево в привлекателно място за живеене и инвестиции

В листата влизат Даниела Стоянова – председател на Жени ГЕРБ, Росен Лютов – кандидат за кмет на Слатино, Василка Граховска – гражданска квота, Димитър Кочев – кандидат за кмет на Блажиево, Радослав Шопски и др. 

220-01-10 Gerb3

 

Ще превърна Бобошево в привлекателна дестинация и ще спра  отрицателната тенденция младите хора да напускат общината, заяви с категоричност кандидат-кметът на ГЕРБ Гергана Виделова на старта на предизборната си кампания. Лично да я подкрепи в Бобощево пристигна председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Пред събралото се множество Цветанов заяви, че силата на ГЕРБ е, че не дели общините на големи и малки. „Гергана Виделова ще получи подкрепа от изпълнителната власт и от парламентарната група на ГЕРБ. Ще бъдем в постоянен работен диалог и съм убеден, че тя ще изпълни изцяло управленската си програма. Бобошево ще стане привлекателна дестинация, с много повече възможности за развитие“, подчерта той. Цветанов определи Гергана Виделова като отговорен, интелигентен и опитен човек. „Затова е важно да бъде избрана за кмет. Радостен съм, че представители на местния бизнес също присъстват на срещата, защото това означава, че има интерес към това как се развива общината. Освен стабилно правителство е необходима и стабилна местна власт, затова номер 11 е правилният избор за община Бобошево“, категоричен бе Цветан Цветанов.
Общинският председател на ГЕРБ и кандидат за кмет на Бобошево Гергана Виделова представи пред жителите листата на ГЕРБ и заяви, че за нея е голяма отговорност да бъде номинирана за кмет, тъй като това е партията, която се ползва с огромното доверие на българските граждани. „Ще направя и невъзможното, за да върна доверието на хората в кметската управа. Нека бъдем екип – граждани, местна и централна власт. Нямаме време, чака ни здрава работа!“, призова жителите на Бобошево Гергана.
В листата с кандидат-съветници на ГЕРБ – Бобошево са Даниела Стоянова – председател на Жени ГЕРБ и организационен секретар на общинската структура, Росен Лютов – кандидат за кмет на с. Слатино, Василка Граховска – гражданска квота, Димитър Кочев – земеделски производител и кандидат за кмет на с. Блажиево, Радослав Шопски – строителен предприемач. В листата са още: Стефан Стефанов – педагог, Миглена Георгиева – председател на Младежи ГЕРБ – Бобошево, Иван Миладинов – инженер, Йордан Лунджов – гражданска квота, и Венцислав Караджов – също гражданска квота.
Областният управител Виктор Янев, общинският координатор на партията в Дупница Ивайло Константинов и кандидат-съветниците от ГЕРБ – Бобошево дойдоха да подкрепят Виделова и екипа й. След срещата те посетиха и възрожденския храм „Света Богородица“, където запалиха свещичка за здраве и успех.

Снимката:

Гергана Виделова и Цветан Цветанов в центъра на Бобошево

 

 

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

 

 

 

Spread the love