Кандидат-кметът д-р Камбитов предложи ремонт на два етапа за главната улица в Рилци, ще бъде направено спортно игрище

Filed under: Благоевград |

 

 

224-05-02 rilci1ГЕРБ кандидатът за кмет на Благоевград д-р Атанас Камбитов се срещна с жители на село Рилци, за да обсъди належащи проблеми. След като изслуша всеки един от присъстващите, д-р Камбитов предложи рационални решения на поставените въпроси. Сред основните теми беше ремонтът на главната улица в селото. Кандидатът за кмет д-р Атанас Камбитов предложи реконструирането на пътната артерия да бъде направено на два етапа. „Първият от тях ще бъде реализиран следващата година, а вторият – през 2017 г. Това е рационалното решение. Ако действаме предизборно, ще започнем да строим, но това означава цяла зима да газите в кал“, каза д-р Атанас Камбитов.

Той се спря и на въпроса с почистването на дерето в селото. Кампитов допълни, че е предвидено обособяване на спортно игрище с изкуствена настилка в двора на училището в селото. Вече е осигурен и терен за ситуиране на детска площадка, която да отговаря на всички нормативни изисквания. За удобството на децата и родителите в селото беше възстановена и детската градина.

Кандидатът за кмет от ГЕРБ се срещна и с привърженици и симпатизанти в жк „Запад“ и „Грамада“. В инициативите се включиха още Йордан Андонов, Евгени Бибов, Давид Петров, Христо Ангелов, Елена Ташкова, Адриана Мелниклийска, Красимир Роячки, Антоанета Дивилска.

Снимката:  Д-р Атанас Камбитов (вдясно) обсъдени належащи проблеми с хората от Рилци

 

 

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

 

Spread the love