Со кротце, со благо и со малко кьотек: С пръчка в ръка биячът на Братя Галеви – Конъна събира гласове в ромските махали на Дупница за себе си и Иван Ибришимов

Filed under: Дупница |

 

 

228-01-03 ибришимовБиячът на Братя Галеви – Георги Градевски – Конъна събира с пръчка гласове за кандидата на кметския пост в Дупница Иван Ибришимов. Като таласъм Конъна обикаля в ромските махали и тропа по вратите на избирателите с мантрата „Гласувате за мен като общински съветник и Ибришимов кмет”.

228-01-03 Конъна

„Дойде у нас, извади пръчката, потропа по вратата, после по масата, почуква по стените и опя като поп: „Гласувате за мен като общински съветник и Ибришимов кмет.” Той обикаля всички махали и се опитва да активизира ромите със заръката, че това е посланието на Пламен Галев от далечна страна. „Ние ще управляваме, Пламен Галев държи всичко под контрол”, цитираха предизборните послания на Конъна роми, пожелали анонимност, за да не опитат пръчката.

Както е известно, Конъна е човекът за мръсните поръчки на Братя Галеви. Той пребиваше всеки, който не беше съгласен с властта на Пламен Галев.

228-01-03 galevi

„Да се гласува за Иван Ибришимов, е същото като да се гласува за групировките и мафията”, предупреждават дупничани и добавят: „В крайна сметка в политиката е по-добре да избереш от двете злини по-малката”.

 

Снимките

1 Иван Ибришимов

2 Георги Градевски-Конъна

3 Братя Галеви

 

Spread the love