Феновете на „Пирин“ посрещнаха Наджи Шенсой с хляб, сол и баница

Filed under: Спорт |

 

Новият наставник на „орлетата” увери, че ще направи всичко възможно да вдигне отбора на крака с наличния състав до края на годината

 

228-14-01-shensoi-pirin-2Феновете на „Пирин“ (Благоевград) посрещнаха новия наставник Наджи Шенсой с хляб, сол и баница преди официалното му представяне вчера на стадион „Христо Ботев“. Ултрасите признаха, че за първи път треньор в „Пирин“ се посреща по такъв начин, а Шенсой бе видимо развълнуван.

„Трогнат съм, изненадахте ме много приятно. Това са много важни ценности, които ние на Балканите очевидно не сме забравили“, бяха първите думи на новият наставник на „Пирин“.

228-14-01-shensoi-sol i banica

Наджи Шенсой, който подписа във вторник договор за една година с ОФК „Пирин“ (Благоевград), говори повече от 20 минути пред медиите. Той призна, че водеща роля за идването му за втори път в „Пирин“, освен сантиментът към отбора, е изиграл и Добри Митов.

„И преди години, когато бях начело на „Пирин“, ситуацията беше същата – нямахме точки. Водил съм много отбори в борбата за оцеляване. Явно такава си ми е съдбата. Затова и приех предизвикателството да се завърна в Благоевград. Тук въобще не говорим за финанси. Вярвам, че ситуацията е много деликатна, отборът е различен, но има още 25 мача и вярвам, че можем да се спасим“, коментира наставникът.

Шенсой даде също така да се разбере, че ще се опита да вдигне отборът на крака с наличният състав до януари, когато може и да бъдат привлечени нови играчи.

Дебютът на новия наставник ще бъде в понеделник срещу „Берое“. Според него това е отбор, който трудно бележи голове. Колкото и да е добър противникът, за него е много по-важно самите футболисти на „Пирин“ да си повярват.

 

Снимки:

1 Наджи Шенсой

2 Феновете посрещат новия треньор с баница, хляб и сол

 

 

 

Spread the love