Ивайло Константинов обедини първите бунтари на Дупница! Общинският лидер на ГЕРБ: Видях резултата от 10-годишните ми усилия за дясно единение, думата „демокрация” доби смисъл

Filed under: Дупница |

Продължавам битката с удвоени сили благодарение на истинските демократи в Дупница в лицето на Мишо Панчев, Митко Георгиев, Георги Гиздов, Владо Стоянов, Манол Манолов, Дора Савова, Данчо Георгиев, Данчо Васев, Христо Христов, д-р Скринска, Славчо Крумков, Павел Инкьов, д-р Попниколов, Ева Дойчинова

01-03 И

Общинският лидер на ГЕРБ Ивайло Константинов успя да обедини десните сили на Дупница, след като първите демократи в града заявиха категоричната си подкрепа за кандидат-кмета за втори мандат Методи Чимев и номинираните общински съветници.

„Благодарение на хората, които вдъхнаха смисъл на думата “демокрация“ в Дупница, на тези, които дадоха основание на Европа и света да говорят с уважение за Дупница, квалифицирайки я като “града на барикадите“ и “синята крепост“, видях резултата от 10-годишните ми усилия да постигнем дясно единение”, заяви Константинов. Според него хората, които заявиха подкрепата си за Методи Чимев и листата на ГЕРБ, са подкрепили не само тях, но и бъдещето на България и в частност на Дупница.

01-03- 2

„Демонстрираното от тях доверие в правилността и почтеността на водената от ГЕРБ политика и готовността им да бъдат част от нашият екип е пряка оценка за моите усилия, труд и допинг за бъдещите ми начинания. Това ме накара да се чувствам щастлив. Благодаря от сърце на: Мишо Панчев, Митко Георгиев, Георги Гиздов, Владо Стоянов, Манол Манолов, Дора Савова, Данчо Георгиев, Данчо Васев, Христо Христов, д-р Скринска, Славчо Крумков, Павел Инкьов, д-р Попниколов, Ева Дойчинова и всички останали наши съмишленици, които допринесоха за това единение”, сподели Ивайло Константинов.

01-03 3

Припомняме, на среща в четвъртък зад кандидатите за управници от ГЕРБ застанаха бивши общински съветници и активисти на десни партии, създадени след 10 ноември 1989 г. Подкрепата си дадоха Димитър Георгиев, Михаил Панчев, Георги Гиздов, Йордан Васев, Владо Стоянов, Манол Манолов, Христо Христов, Тодорка Савова, Йордан Димитров, Павел Инкьов, Станислава Скринска, Ева Дойчинова, Славчо Крумков и Матей Попниколов. „В зората на демокрацията 1991-`95, когато пожънахме първата победа над комунистическия режим, и през 95-а гласувахте за нас и спечелихме с 57% още на първия тур. Сега г-н Чимев също направи много и аз приканвам гражданите на Дупница да гласуваме така, че още на първия тур да спечелим. Ние трябва да имаме мнозинство, за да можем да диктуваме правилните решения и да ги налагаме на тези, които ще спъват колесниците на работата на общината”, заяви Михаил Панчев на срещата на известни демократи от града с кандидат-кмета Методи Чимев, общинския лидер на ГЕРБ Ивайло Константинов и кандидати за общински съветници. Първият демократично избран председател на Общинския съвет в Дупница след 1989 г. призова жителите на общината на 25 октомври да гласуват за Чимев и листата за общински съветници на ГЕРБ.

Кандидатът за кмет Методи Чимев също благодари за подкрепата. Той обясни, че ако отново оглави общината, ще започне с благоустрояването на жк „Дупница” и жк „Бистрица“, за което общината спечели проекти. Подчерта още, че сред първите му стъпки в новия мандат ще са подобряването на инфраструктурата и разрешаването на проблемите, свързани с ВиК мрежата.

Снимките

1 Ивайло Константинов

2 Михаил Панчев, Димитър Георгиев, Ивайло Константинов, Методи Чимев, Матей Попниколов, Славчо Крумков

3 Евгения Дойчинова, Станислава Скринска, Павел Инкьов, Йордан Димитров

 

 

 

 

 

Spread the love