Депутатът К. Калфин: Правим пълна финансова проверка в община Бобошево, ако Гергана Виделова стане кмет

Filed under: Дупница,Кюстендил |

Кандидат-кметът на ГЕРБ: Не деля хората на мои и твои, ще се боря за повече работни места, за инвестиции, ще създам общински пазар и охранителна полиция

232-02-01 _n

Пълна финансова проверка на община Бобошево ще бъде извършена, ако на 26 октомври кандидатът на ГЕРБ Гергана Виделова встъпи в общинска администрация като кмет, обяви депутатът Кирил Калфин на предизборно събрание. Да подкрепят Гергана Виделова, в Бобошево освен Калфин пристигнаха областният управител Виктор Янев, Манол Манолов и Асен Динчев – областен координатор на Земеделски народен съюз. Виделова представи кандидатите за общински съветници – Даниела Стоянова, Росен Лютов, Василка Граховска, Димитър Кочев, Радослав Шопски, Меглена Георгиева, Иван Миладинов и Венцислав Караджов.

232-02-01 9003901_n

„Само ние можем да постигнем видими резултати за общината и само с номер 11 в бюлетината на 25 октомври. Време е! Ако бъда избрана за кмет, няма да деля хората на мои, твои, сини, зелени, червени, ще бъда вашият кмет. Главната ни цел е да превърнем Бобошево в привлекателна дестинация и да спрем младите да напускат красивата ни община. Ще направя и невъзможното, за да върна доверието на хората в кметската управа със силната ръка на ГЕРБ и екип от общински съветници. За мен е чест и отговорност да бъда номинирана за кмет на община Бобошево от ГЕРБ. Аз приех предизвикателството да служа на вас и да защитавам вашите интереси, защото искам да ви бъда полезна, искам да променя управлението в общината в полза на гражданите.

232-02-01

Искаме ли да знаем как се разходват нашите пари? Искаме ли чисти улици, тротоари, площади? Искаме ли обновена инфраструктура? Искаме ли управление близо до хората? Искаме ли бързо и качествено обслужване на достъпни цени? Искаме ли да намалим заплатите на кмет, председател на Общински съвет и съветници? Ако искате и вие всичко това, дайте ни възможност да го постигнем. Нека заедно изведем общината напред, с вашите предложения, нашето управление и подкрепата на ГЕРБ в лицето на г-н Борисов, г-н Цветанов и г-н Калфин”, заяви Гергана Виделова пред присъстващите. В програмата й за развитие на Бобошево са заложени подпомагане на самодейни и танцови състави; превръщане на общината в желана туристическа дестинация; подобряване и усъвършенстване на системата за услуги на гражданите; създаване на благоприятна среда за развитие на бизнес с цел откриване на работни места и намаляване на безработицата; качествено извозване на битови отпадъци, почистване на общината; помощ и съдействие на гражданите при изготвяне на проекти относно кандидатстване по оперативни програми, свързани със земеделие и животновъдство; създаване на Общински зеленчуков пазар; общинска охранителна полиция и СОТ и др. Виделова благодари за гласуваното й доверие 2 г. да бъде общински съветник и заяви: „Аз не се боря срещу опонентите ми за кметския пост, аз се борих и ще продължа да се боря срещу начина на управление в общината в полза на вас – моите съграждани и приятели. За това искам вашата подкрепа на 25.10.,  за да успеем заедно. Нека бъдем екип – граждани, местна и централна власт. Само така ще успеем!”

 

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

Spread the love