Крум Маринов отново пръв в Бобошево, Гергана Виделова от ГЕРБ: Парите решиха вота

Filed under: Актуално от днес,Дупница |

Лидерът на ВМРО-Дупница Манол Манолов от Бобошево: Видях 600 роми от Самоков, Дупница и Перник да гласуват под строй, искам нови избориКрум Маринов е пръв отново, следван от милионер и баничар, четвърта е Гергана Виделова от ГЕРБ

Парите решиха вота, категорична е Виделова

 

235-05-01 MANOL-MANOLOV„Имаме 100% манипулиран вот в Бобошево”, заяви лидерът на ВМРО – Дупница Манол Манолов. С очите си видях над 600 души да прииждат с микробуси, леки коли в Бобошево, Блажиево, Слатино… страшен изборен туризъм. Всички до един бяха роми от Самоков, Дупница и Перник. Подозирам, че това бяха хора, които гласуваха за „Атака” и по-специално за Райчо Цветин – бивш председател на ОбС. Мисля, че той отвя брат си – тотомилионера Венцислав Цветин.

235-05-01 Райчо Цветин

Аз бях наблюдател от щаба на Гергана Виделова – кандидат за кмет от ГЕРБ. Смятам, че в Бобошево трябва да има нови избори, несправедливостите тук са безброй. Под строй се гласуваше за БСП. Видях под строй да гласуват работещите от общинска администрация със семействата си. Предполагам, че това беше вотът за Крум Маринов. Бобошево не заслужава тази съдба. Ще настояваме за нови избори в общината.

235-05-01 Gergana_Videlova_GERB-Boboshevo

На пръв поглед няма нарушение, но регистрирането на хора с временен адрес е цяло бедствие за малките общини. Изборният туризъм в малките общини предрешава вота”, каза Манол Манолов.

 

Снимките:

1 Манол Манолов

2 Райчо Цветин

3 Гергана Виделова

Spread the love