Обръщение на независимия кандидат за кмет на Сандански Андон Тотев: Вярвам, че пак ще получа доверието ви, заедно можем повече за по-добро бъдеще

Filed under: Сандански |

237-07-03

Уважаеми съграждани,
Искам да ви благодаря, че за четвърти път подадохте гражданския си вот за мен на местните избори на 25 октомври. С това вие доказахте, че имате самочувствието да се изправите срещу неоснователните провокации на моите политически опоненти, които в предизборното съревнование да спечелят доверието ви твърдяха, че Сандански е град в застой.
Благодаря, че и този път не повярвахте, защото видяхте възходящото развитие на нашата община и отидохте до избирателните урни. Това ми дава оптимизъм да се изправя още по-уверен на предстоящия втори тур за кмет на община Сандански на 1 ноември. Имам опита и амбицията да надградя постигнатото в града и околните села. Вие ме познавате като човек и управленец. В моята предизборна програма за следващите четири години съм заложил продължение на редица проекти като газифициране, пълна подмяна на градската водопроводна мрежа с изграждане на пречиствателна станция за отпадни води, разкриване на още нови работни места, подобряване на инфраструктурата и редица дейности, с които община Сандански ще продължи да е сред най-предпочитаните дестинации за туризъм, търговия и отдих.

Уважаеми съграждани,
Знам, че на 1 ноември, когато е вторият тур за избор на кмет на община Сандански, на всички ще ни трябва силна мотивация, за да отидем отново до изборните урни. Вярвам, че и този път ще получа доверието ви, защото заедно можем да постигнем повече за доброто бъдеще на всички ни. Благодаря ви!

 

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

Снимка опис – Андон Тотев

Spread the love