Юсеин Ахмед Гази от Хвостяне хвърли зам.-губернатора Асим Адемов на прокуратурата: Заплаши, че ще ми изгори къщата, ако не гласувам за Сейхан Адемов от ГЕРБ

Filed under: Благоевград,Гоце Делчев |

Адемов: На този човек му е платено да плюе по мен, всичко е пълна лъжа, да се самосезира психиатрията

 241-01-09-Ademov-2

Юсеин Ахмед Гази от село Хвостяне даде зам.-губернатора на Пиринско Асим Адемов на прокурор. Гази пусна жалба до Районната прокуратура в Гоце Делчев срещу държавния чиновник. Във внесения иск до прокуратурата Юсеин Гази открито обвинява Асим Адемов в това, че в качеството си на зам. областен управител е упражнил натиск върху него, ако не гласува на отминалите вече кметски избори за ГЕРБ. „На 01.11.2015 година около 9:30 минути в село Хвостяне аз седнах на пейката на площада в селото. Заместник областният управител Асим Адемов ме извика да отида пред кафенето на Сейхан Адемов, досегашен кмет на село Хвостяне. Асим Адемов ме заплаши, като ми заяви, че ако не гласувам за Сейхан Адемов, който е кандидат за кмет на село Хвостяне, ще изгорят мен и къщата ми. Аз си замълчах, не му казах нищо и тръгнах. В момента пред заведението имаше и много други хора, но аз се уплаших, притесних се и не обърнах внимание кой е там, а направо си тръгнах и се прибрах вкъщи”, пише в жалбата си до магистратите Юсеин Гази.

241-01-09-skandal1

Потърсен за коментар по темата зам. областинят управител Асим Адемов каза: „Не знам да се смея ли, да плача ли. Байганьовската простотия при някои хора взима застрашителни размери… не знам дали за това може да се сезира прокуратурата, или по-добре психиатрията. Това е пълна глупост и въобще не отговаря на истината. По-нелепо нещо от това не съм чувал, дори нямам думи да коментирам каквото и да е. Най-вероятно на този човек му е платено да плюе върху мен, мръсните атаки по мой адрес не спират. Ако въпросният господин не докаже твърденията си, съм готов да заведа дело за клевета, тъй като е недопустимо по такъв елементарен начин да се хвърлят нелепости. До момента все още не съм потърсен за коментар от полицията или прокуратурата по повод на жалбата, но очаквам с интерес развръзката”, категоричен бе зам. областният управител Асим Адемов.

Снимките:

1  Асим Адемов

2  Жалбата от Юсеин Ахмед Гази

Spread the love