Владимир Джамбазов се закле като кмет терти мандат пред бурните овации на стотици долнобанци, преизбраха Лиляна Драганова за ОбС шеф

Filed under: Актуално от днес,Долна баня |

Новият стар градоначалник обеща да работи за по-добро бъдеще на децата и по-спокойните старини на родителите

242-05-01  IMG_5507

Новият стар кмет Владимир Джамбазов и новоизбраните общински съветници тържествено положиха клетва в препълнения салон на читалище „Рила-1898“ в Долна баня.
Церемонията бе ръководена от областния управител Росица Иванова, която поздрави избирателите, дали доверието си за трети пореден мандат на Владимир Джамбазов.

242-05-01  IMG_5516 242-05-01  IMG_5512

Тя е убедена, че съветниците от новия ОбС ще направят Долна баня още по-красиво и уютно място за живеене, което ще привлича все повече туристи от страната и чужбина. Председателят на ОИК Явор Саздов прочете решението за избор на кмет на община Долна баня, а Джамбазов положи клетва на фона на бурните овации на стотици долнобанци. Последва и клетвата на новоизбраните общински съветници – всички от листата на ГЕРБ. Това са Биляна Спасова-Рименова – предприемач, Елисавета Сестримска – икономист, Иван Церовски – инженер, Лиляна Драганова – ръководител пощенска станция, Огнян Добрев – застрахователен агент, Петя Янева – учител, Славчо Бояджиев – механик, Филип Джамбазов – предприемач, и Христо Петров – също предприемач.

242-05-01 IMG_5518 242-05-01  IMG_5517 242-05-01 IMG_5503
В първото си официално обръщение като кмет за трети мандат Владимир Джамбазов благодари за поредното голямо доверие и каза, че ще продължи да работи в името на по-добрите дни на общината, за бъдещето на децата и по-спокойните старини на родителите. „Нека преди всичко да бъдем хора и да не забравим чисто човешките морални ценности и взаимоотношения“, каза още Джамбазов, след което се обърна с думите и към общинските съветници: „Работете с ентусиазъм и упоритост в името на община Долна баня. Работете с увереността, че заедно можем повече и че всеки един от нас е тук благодарение на нашите съграждани, на тяхната подкрепа и доверие. Само така можем отново гордо да се изправим след четири години тук и да се погледнем в очи.“
По традиция първото учредително заседание на новия местен парламент бе ръководено от доайена в новия Общински съвет Филип Джамбазов. Той откри първата тържествена сесия на новия местен парламент, след което предложи и проекта за дневния ред. За председател на новия Общински съвет бе избрана отново Лиляна Драганова, след което избраха общинския съветник Филип Джамбазов за представител в Областния съвет за развитие в Софийска област. Съветниците упълномощиха кмета Владимир Джамбазов да бъде представител в Асоциацията на ВиК и в края на заседанието избраха временна петчленна комисия за изработване на новия Правилник за работа на ОбС.

 

Spread the love