Кметът Емил Илиев положи клетва за втори път в Струмяни, неуспялата за шеф на РИО-Благоевград Златка Яневска стана ОбС председател

Filed under: Благоевград |

 

247-08-02  DSC00675Новият стар кмет на община Струмяни Емил Илиев положи тържествена клетва за втори мандат като управник на крайпътната община. Празничният църковен водосвет бе отслужен лично от свещениците Георги Сарадинов и Васил Котев, които благословиха кмета Емил Илиев, общинските съветници и кметове на населени места. Пред присъстващите граждани Емил Илиев обяви, че единственото, за което е работил до момента и за което ще продължи да работи занапред, е благополучието на хората в общината.

247-08-02  DSC00742

„Проблемите на хората и това те да бъдат сведени до минимум е мой основен приоритет. Познавам в детайли всички наболели неща, предстои ни много работа, но вярвам, че с общи усилия ще успеем да се справим и превърнем Струмяни в една от най-проспериращите и бързоразвиващи се общини в страната”, каза в приветственото си слово към присъстващите Емил Илиев.
На първата си общинска сесия вчера местните парламентаристи в Струмяни избраха за свой председател Златка Яневска. Припомняме, че името й нашумя преди няколко месеца, когато тя се впусна в двубой за шефското място на Регионалния инспекторат по образованието в Благоевград заедно с Ивайло Златанов. Амбициите й обаче останаха попарени и тя се върна като начален учител в училището в с. Микрево.

 

Снимките

 

1 Десетки жители на общината присъстваха на тържествената церемония.

 

2 Емил Илиев се закле официално като кмет.

 

 

Spread the love