Отвара от борови иглички и лук разрежда кръвта, сваля високото кръвно

Filed under: Здраве |

здраве

Когато кръвта е гъста, тя може да причини много проблеми със здравето. Високо кръвно налягане е проблем, който е свързан с гъстата кръв. Неразредената кръв носи доста дискомфорт и е много опасна за човешкото здраве. Но нетрадиционната медицина знае прост и много ефективен начин, който ще ви помогне да разредите кръвта, да нормализирате както кръвното налягане, така и работата на сърцето. Ако пиете отварата системно, може да си спестите много пари за лекарства, пише „За жената“.
Когато кръвта нормализира гъстотата си, това ще ви спести и проблеми, като постоянна умора, световъртеж, отичане на крайниците, влошена работа на черния дроб.

Необходими съставки:
5 ч.л. борови иглички;
2 с.л. плодове от шипка;
2 с.л. кора от лук.

Начин на приготвяне:
Сипете всички съставки в един литър студена вода, след като заври, изключете котлона. Нека да остане така най-малко 10 минути. След като изстине, се прецежда. По желание бихте могли да подсладите с мед, но едва когато изстине.

Пийте тази отвара в продължение на 2 дни сутрин, обед и вечер преди хранене или когато сте жадни. Курсът на лекуване е 4 месеца. Възстановяването може да се случи в рамките на 5 дни – първо изчезва главоболието, а месец по-късно можете да се опитате да ползвате пак поетапно антихипертензивни медикаменти. Тази отвара има освен това имуноукрепващо свойство и е превантивна мярка срещу грип. Действа като доста силен диуретик. Ако от време на време жабуркате устата си с нея, ще ви помогне и при кървене от венците.
Възползвайте се от тези съвети, ако сте запознати с проблема с гъстата кръв или пък имате високо кръвно. След време сами ще забележите подобрение на здравето.

Spread the love