Първите мъже на Дупница Методи Чимев и Ивайло Константинов (се) изненадаха с еднакви вратовръзки

Filed under: Благоевград,Дупница,Оживление,Сандански |

Експерти: Жълтото е цветът на енергията, събудиха и най-заспалите съветници    

Даниела Симова от ГЕРБ разби суеверията на пух и прах, остави дамската си чанта на земята, Костадин Костадинов флиртуваше с фотообектива

 Кметът на Благоевград Атанас Камбитов също залага на ярките цветове при вратовръзките

254-24-01 ТАЗИ

Първите мъже на Дупница Методи Чимев и Ивайло Константинов завързаха яркожълти вратовръзки и на мига приковаха вниманието на общинските съветници към себе си. Кметът и ОбС шефът се появиха с еднакви аксесоари на последната сесия.

254-24-01-2 254-24-01-3

Съвпадението обаче се оказа случайно. Чимев и Константинов останаха изненадани от самите себе си, когато се изправиха очи в очи и без да искат, установиха, че са избрали едни и същи вратовръзки. На въпроса дали предишния ден са били заедно на шопинг, те отговориха отрицателно в един глас.

254-24-01-4 254-24-01-5

„Така държат нащрек и най-разсеяните общински съветници, жълтото е цветът на вниманието и едва ли някой си е позволил да витае в облаците. Гледали са кмета и ОбС шефа през цялото време”, коментираха дупничани. Всъщност жълтото е цветът на слънчевата светлина, на енергията, предизвиква бодрост и стимулира умствената дейност, твърдят експерти. „Жълтото е изключително енергичен и активен цвят, затова се носи от силни и харизматични хора, така че изборът на Константинов и Чимев, е правилен”, произнесоха присъдата си и модистите.

254-24-01 6

Методи Чимев и Ивайло Константинов са зодия скорпион, рождените им дати са през 3 дни. Кметът е роден на 14 декември, а общинският лидер на ГЕРБ празнува на 17 декември. Двамата много си приличат по вкус и стил, харесват едни и същи неща и са безупречни в облеклото. Константинов има афинитет към модерните вратовръзки и винаги може да изненада околните с нещо специфично и различно. „Вратовръзката е първото нещо, което хората забелязват. „Хубава вратовръзка!“ – винаги казват те. Връзването на вратовръзка и съчетанието й с дрехите е цяло изкуство”, казват модните експерти.

Огнената дама на местния парламент Даниела Симова от ГЕРБ отново покори всички възможни модни класации с шикозния си кожен костюм в масленозелено и високи ботуши. Симова, която е сред най-заможните дупничани, разби на пух и прах всички суеверия и остави дамската си чанта на земята. Според хорските вярвания това е на бедност, но на Симова не й трепна окото.

Вталеният с 15 кг Костадин Костадинов бе в страхотно настроение и се превърна в любимец на обектива. Той позираше като фотомодел, раздаваше усмивки и сякаш нарочно търсеше вниманието на фотоапарата, за да покаже колко добре се чувства в кожата си.
Вкус към приковаващите цветове има и градоначалникът на Благоевград Атанас Камбитов. На тържествената сесия по заклеването на новите общински съветници той изпъкна с ярка вратовръзка в уникален цвят – между розово и виненочервено. Губернаторът Бисер Михайлов също бе много елегантен на една от последните тържествени сесии – тази в Кресна, на която дойде пристегнат в светлолилава вратовръзка. В същата тоналност му партнираше и новият кмет Николай Георгиев. Новият кмет на Сандански пък Кирил Котев избра за тържествения момент вратовръзка в нежен светлосин цвят.

 

Снимките:

1 Методи Чимев и Ивайло Константинов бяха в пълен синхрон, въпреки че останаха изненадани от самите себе си заради еднаквия цвят вратовръзки

2 Даниела Симова остави чантата си на земята, без да се поддава на суеверията, както винаги, бе елегантна и заложи на кожата.

3 Костадин Костадинов (вляво) позираше доволно и уверено, след като се лиши от 15 излишни килограма

4 Кметът на Благоевград Атанас Камбитов винаги привлича вниманието с ярки вратовръзки
5 Пиринският губернатор Бисер Михайлов и кметът на Кресна Николай Георгиев се спряха на лилавото

6 Кметът на Сандански Кирил Котев заложи на светлосиньото

 

Spread the love