ФК „Кюстендил“ с класически успех над „Спортист“, „Ботев“ с издънка, сдаде второто място в група „Осогово“

Filed under: Спорт |

 

Първи победи в групата постигнаха отборите на „Сините извори“ (Горна Гращица) и „Осогово“ (Багренци)

254-15-02-krasi1-1_ФК_Кюстендил_2015g

Лидерът в областна футболна група „Осогово“, ФК „Кюстендил“ постигна класическа победа над един от преследвачите- „Спортист“ (Слокощица), след като гост го победи с 0:3. Точени за победителите бе в 21. и 36. мин. Александър Ангелов, а Валери Максимов оформи крайния резултат.

Отборът на „Елешница“ (Ваксево) изненада втория „Ботев“ (Лозно), след като у дома се наложи с 2:0 и го свали от второто място в групата. Тимът от Ваксево е 4-ти с 20 т., след третия Лозно, който има 22.

Футболистите на „Струма“ (Нов чифлик) вече са втори с 24 т., след успех с 0:2 като гости на „Руен“ (Богослов). „Славия“ (Граница) отстъпиха на собствен терен пред „Септември“ (Жабокрът) с 0:2.

Първи победи в група „Осогово“ постигнаха отборите на „Сините извори“ (Горна Гращица) и „Осогово“ (Багренци). Първите надхитриха с 5:3 „Струмска слава“ (Търновлаг), а вторите спечелиха гостуването си на Копиловци с 3:4.

В следващият кръг на 22 ноември, програмата предлага дерби между третия и втория- „Ботев“ срещу „Спортист“, като срещата е от 10. 30 часа в Копиловци. По същото време „Струма“ посреща „Елешница“, а „Струмска слава“ е домакин на „Руен“. От 14.30 часа са двубоите „Септември“- „Сините извори“ и „Осогово“- „Славия“.

 

СНИМКА: ФК „Кюстендил“ вече е едноличен лидер в група „Осогово“

Spread the love