Лъсна горещата връзка между министър Христо Иванов и знаковата съдебна шефка Мирослава Тодорова!

Filed under: България,Регион,Самоков |
Автор: Ивайло Крачунов ГОРЕЩО в ПИК! Лъсна горещата връзка между министър от кабинета "Борисов" и знакова съдебна шефка! СНИМКИТЕ КАЗВАТ ВСИЧКО!

Снимки разкриващи истинското задкулисие в съдебната власт излизат на бял свят благодарение на Агенция ПИК.

На кадрите ясно се виждат топлите отношения между скандалния правосъден министър Христо Иванов и шефката на Съюза на съдиите Мирослава Тодорова.

Двамата са засечени на различни отрупани с благини трапези, а изпълнените им с нежност погледи казват всичко. Заедно са и зиме и лете.

От кадрите отсъства богатата съпруга на Христо Иванов – Йорданка. Вероятната причина е, че кака Данче, която е декларирала близо 300 бона спестявания за миналата година и то само от заплата, прекарвала повече време в чужбина.

Христо Иванов и Мирослава Тодорова постигат удивителен синхрон не само на масите, но и в публичната си дейност. Двамата борци срещу непрозрачните практики в съдебната власт почти винаги са на едно мнение и не пестят енергия да отстояват целите си.

Именно министър Христо Иванов дава мило и драго да направи приятелката на Тодорова – Нели Куцкова председател на Апелативния съд в София. Скандалната съдийка удари греда по време на първия вот в края на април.

Сега Куцкова, която е говорител на председателствания от Тодорова Съюз на съдиите се е решена на всяка цена да се пребори за ключовия пост на 17 декември, когато е насрочен повторния вот.

Плътно зад Тодорава е и друг важен играч в съдебната власт – Калин Калпакчиев, който също е в общата им компания. На горната снимка очилата му проблясват до нахлузилия скиорска шапка протестър-министър Христо Иванов.

Куцкова бе единствен претендент за Апелативния съд през пролетта, но това не й попречи да кандидатства за доверието на съдебните кадровици, които иначе критикуваше яростно през последните 3 години.

Още по-интересното е, че Куцкова, Тодорава и Иванов имат общ благодетел – „Америка за България“. Скандалната фондация излива щедри суми както в Съюза на съдиите, така и в бутафорния институт – БИПИ на Христо Иванов.

По горещата тема радетелите за “съдебна реформа”, обаче са обхванати от оглушителна тишина, по-странна от тази в спалнята на Татяна Дончева.

Мълчат една дузина неправителствени организации, мълчат реформаторите, мълчат “редовите” съдии-бунтари, мълчат всички, които очевидно нямат нищо против реденето на задкулисните пъзели особено, ако те се отнасят за представителите на Модела СВОЙ.

 

Spread the love