Отборът на „Вихрен” излиза без трима основни футболисти срещу „Миньор”

Filed under: Спорт |

 

trenyorat na vihren pozdravi fenovete na cska

 

Стойко Найденов

 

Без Ивайло Иванов, Александър Русков и Венцислав Стоянов ще изгради групата си наставникът на мъжкия отбор на ОФК „Вихрен” Стойко Найденов за мача от 16-ия кръг за първенството на ЮВГ срещу „Миньор” (Перник). Иванов е наказан от ДК на ЗС на БФС-София с лишаване от участие в една среща за натрупани пет жълти картона и неговото място ще бъде заето от Марин Георгиев. Русков и Стоянов са с неизлекувани контузии и техните места ще бъдат заети от Васил Захариев и Георги Владимиров.

„Нагласата ни за този мач е за победа, която трябва да бъде десетата от началото на настоящото първенство на ЮВГ. До момента сме със загуби от елитните отбори на ЦСКА, „Витоша”, „Сливнишки герой” и равенство със „Септември” (София). През изминалото първенство загубихме и двете официални срещи от отбора на „Миньор” (Перник) като гости с 0:1 и като домакини с 1:3. Ще търсим положителна развръзка на градския стадион в неделя срещу един много добре балансиран отбор, в който играят футболисти с дълъг стаж и в „А” група. Победата е повече от задължителна и съм уверен, че ще я постигнем, защото това искат и моите възпитаници с цел да затвърдим мнението, че досегашните ни успехи са плод на добрата работа в клуба като цяло”, коментира преди двубоя старши треньорът на „Вихрен” Стойко Найденов.

Председателят на УС проф. д-р Васил Жечев сподели, че е доволен от оценката за работата, която е направена от новия кмет на община Сандански Кирил Котев. Както е известно, на общо събрание в изминалия понеделник с мнозинство бе решено сегашният Управителен съвет, начело с председателя, да продължи по верния път, за да може футболът на  Сандански да заеме своето място. „Това ни задължава още повече и е редно в неделя да зарадваме вече и новия кмет, и привържениците на нашия отбор с една много качествена и резултатна игра и да приключим с победа в този домакински мач срещу отбора на „Миньор” (Перник)”, заяви проф. д-р Васил Жечев.

Вероятен състав: Димитров, Георгиев, Тренков, Панчев, Атанасов, Ласков, Саватов, Пехливанов, Кафтанов, Захариев, Владимиров

 

Spread the love