Влюбените Филип Овчаров и Симона Галева вдигнаха тежка сватба в Дупница, младоженецът: Благодаря на всички, които се веселиха с нас, пожелавам ви безсмъртие

Filed under: Дупница,Оживление |

 

На влюбената двойка кумуваха Христо и Кристина Христови

 

255-24-01---

Прекрасната Симона Галева се врече във вечна вярност на любимия си Филип Димитров Овчаров на весела сватба в Дупница. Двамата се сгодиха на 26 декември 2013 г. и сега официално скрепиха любовта си с подписи в брачното свидетелство. „Между Симона и Филип гори голяма любов, много са нежни един към друг, личи си, че много се обичат, страхотна двойка”, похвалиха ги очаровани сватбари. Младоженецът бе много спокоен и в същото време на 7-ото небе от щастие. Многобройни поздравителни адреси затрупаха младото семейство в социалната мрежа, честитки за щастливото събитие валяха от цяла България. „Вашата любов е най-голямото оръжие”, заяви тяхната приятелка Емануела в поздравленията си.

255-24-01-

Кумове на двойката бяха Христо Христов и Кристина Христова. Младоженецът направи и емоционално изявление: „Искам да благодаря на всички, които ни поздравиха за празника.

Искам да благодаря на кумовете ни Христо и Кристина за уважението и любовта им. Искам да благодаря на всичките ни приятели и роднини, който ни уважиха от близо и далеч и споделиха празника ни!

255-24-01--
Искам да благодаря на Теди за уникалната украса на тържеството, специални благодарности на Боби и Мария Коларови, които ни забавляваха, а и помогнаха за празника ни! Ако съм забравил да спомена някого, не е нарочно, пожелавам ви безсмъртие”.

Ели Овчарова въодушевено отвърна: Направихме сватба, за която дълго ще се говори… Ти го умееш, брат ми! Попътен семеен вятър!”

255-24-01 Веселин Мандев с булката

Снимките: Прекрасната Симона Галева се врече във вечна вярност на любимия си Филип Димитров Овчаров на весела сватба в Дупница.

 

Снимките:

1,2 и 3 Прекрасната Симона Галева се врече във вечна вярност на любимия си Филип Димитров Овчаров на весела сватба в Дупница.

4  Веселин Мандев с булката

Spread the love