Авери на Баретата, водени от Иво Ториното, спретнаха кървав въргал в дискотека на Коко Динев заради момичета, заболи нож в рамото на петричкия гард Чачо

Filed under: Актуално от днес,Петрич |

В заведението на Кулата летели куршуми, компаниите  направили и луда гонка по магистралата

257-04-01 Баретата

Кърваво меле с куршуми са спретнали авери на Златко Баретата в дискотека на Кулата – собственост на Коко Динев. Около 3,30 за клиентите на заведението пеела певицата Емануела. Сред любителите на чалга изпълненията били и софийска компания от 7-8 човека, начело с дясната ръка на Златко Баретата – Ивайло Борисов-Иво Ториното. В компанията е бил и синът на наркобоса от Сандански Васил Маникатов – Боби. Свадата избухнала, когато хората на Баретата започнали да задяват момичета в дискотеката, на което станали свидетели гардове на петричкия бизнесмен Ванчо-Мая.

257-04-01 Iv Torinoto4

Двамата бодигардове Чачо и Асен от Петрич се подразнили от поведението на софиянците, които нагло се закачали с танцуващите девойки и им направили забележка. Тогава настанал екшънът. Вбесен от забележката на петричани, един от столичната компания грабнал бутилка и я хвърлил по масата на Чачо, пише „Всеки ден”.

257-04-01 Маникатов

На петричанина му „преляла чашата“ и свалил на земята един от опонентите си, макар да бил с рана на главата от стъклена бутилка. Тогава от компанията от София, които били облечени с камуфлажни панталони и черни потници, извадили ножове и пистолети, стреляли няколко пъти във въздуха. По непотвърдена информация петричкият юнак Чачо е ранен и с нож в рамото. Веднага след инцидента софиянци се изнизали с няколко черни мерцедеса в неизвестна посока. След тях тръгнал и раненият Чачо с личния си автомобил, последвала луда гонка по магистралата, бързо обаче загубил следите на мощните машини. Според информацията след престрелката пристигнала и полицейска кола. Няма информация дали патрулката на Пътна полиция е посетила мястото след сигнал за екшъна, или по чиста случайност. Според свидетелите обаче, когато пристигнали полицаите, участниците в скандала вече се били изнизали.

Снимки

1 Златко Баретата

2 Иво Торитоно

3 Васил Маникатов

 

 

Spread the love