ГЕРБ депутатката Даниела Савеклиева празнува ЧРД в тесен семеен кръг, пръв с честитка за здраве и успех я изненада кметът на Благоевград Атанас Камбитов

Filed under: Благоевград,Оживление,Петрич |

Най-ценният подарък за другия рожденик Митко Захов в Петрич бе целувка от внука Митко

260-24-02 Савеклиева

ГЕРБ депутатката и областен лидер на партията на Бойко Борисов в Пиринско Даниела Савеклиева посрещна рожден ден вчера в тесен семеен кръг. Да я поздравят по повод празника, се обадиха десетки приятели и познати от страната и чужбина, както и много роднини. Поздрави с пожелания за благополучие, късмет и много здраве отправи към нея лично и кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов, председателят на Общинския съвет Радослав Тасков, областният управител Бисер Михайлов, кметовете на Сандански и Петрич – Кирил Котев и Димитър Бръчков. Да поднесе най-добри пожелания към Даниела Савеклиева, не пропусна и депутатът от Петрич Димитър Танев. Рожден ден отбеляза вчера и бившият народен представител от ГЕРБ в Петрич Митко Захов.

260-24-02-Митко Захов вдясно

Пред репортер на в. „Вяра” той сподели, че рождените дни са за празнуване и той не възнамерява да изневери на отколешната традиция. „Щастлив съм, празнувам с най-близките си хора. Чувствам се обичан и значим. Какво повече мога да искам?”, заяви Митко Захов. Той е изненадан с много подаръци, шампанско и цветя. Сред най-скъпите за него обаче била целувката за добро утро от внука му Митко. „Митко е най-скъпият ми подарък, в края на следващия месец става на 1 г. и половина. Едно невероятно хлапе, истинско гяволче. Вчера сутрин ме събуди с целувка и думите „Хайде, деде, ставай да ходим на лунапарк да черпиш”, през смях довери Митко Захов. Той не скри също така, че съпругата му Емилия, която работи като консултант в строителната му фирма, пък го изненадала с нестандартен подарък – билет от националната лотария. „Ако е дал Господ, може и да спечеля, въпреки че това е без значение. Аз вече съм печеливш с прекрасното семейство, което имам, и хората, които ме обичат”, категоричен бе той.

 

Снимките:

1 Даниела Савеклиева бе поздравена от кмета Камбитов.

2 Митко Захов (вдясно) в компанията на свой приятел

 

 

Spread the love