С домашния балсам от хрян на д-р Ирина Стефановска се топят 10 сантиметра от талията за 10 дни

Filed under: Здраве |

 

здраве

Известната руска фитотерапевтка д-р Ирина Стефановска обясни в телевизионно предаване, че с помощта на нейния революционен балсам жените могат да топят по един сантиметър от талията всеки ден! Най-доброто от всичко е, че тази рецепта е изключително проста и изобщо не са ви необходими скъпи съставки. Тайната на нейния балсам е хрянът, за който тя твърди, че изключитено много стимулира отслабването, а това е само една от точките, по които той помага на вашия организъм.
Често го използваме като добавка към храната, а с оглед на факта, че съдържа витамини С, В1, В6, В12, желязо, калций, магнезий и фосфор, тази билка е не само вкусна добавка към гозбите, но и истинско лекарство.
Още преди 1500 години в древна Гърция хрянът се е използвал като лекарство срещу болки в гърба, а днес може да ви помогне завинаги да се отървете от излишните натрупани течности и килограми.

Необходими съставки:

● 125 г хрян

● 3 лимона

● 3 супени лъжици мед

Приготвяне:

Нарежете хряна и го поставете в блендер, за да се смели. Лимона изплакнете, нарежете на кубчета и извадете семената и след това добавете в блендер. След това добавете и меда и всичко това разбъркайте добре. Сместа се поставя в стъклен буркан и съхранява в хладилник. Консумирайте по една супена лъжица от този балсам два пъти дневно с храна. Резултатите ще бъдат видими след три седмици. Освен подобряване на външния вид този балсам подобрява работата на мозъка, паметта, слуха и зрението.

Как хрянът да остане свеж?

Хрянът може да се използва през цялата година, но трябва време, за да го оставите или във влажен пясък, или да го съхранявате в мазето. Големите корени можете да ги запазите и увити в алуминиево фолио, а след това се съхранява в хладилник.

Spread the love