Хотел „Рилена” изпотява дупничани в СПА център за 1 млн. лв. с билкова, инфраред и традиционна финландска сауна, закритият басейн изстрелва плувците в планината

Оазисът разполага с джакузи, зона за релакс с топли пейки и парна баня, кнайп пътека и ледена стая, едномесечната карта е само 60 лв.

Собственичката Елена Гугуманова: Проектът е дело на екипа на фирма „Рилена”

264-01-05 ПЪРВА !!!! 73 264-01-05 72 264-01-05 74

 

Невиждан СПА център отвори врати в хотел „Рилена” – Дупница. Три сауни ще изпотяват в суперлукс дупничани и гостите на града.

HDR tonemapped HDR tonemapped HDR tonemapped

Клиентите на центъра могат да избират между билкова сауна и да насладят на естествени аромати, да се поглезят със сеанс в инфраред сауна със солени тухли или традиционната финландска.

264-01-01 ELENA GUGUMANOVA

 

СПА центърът разполага с огромен закрит плувен басейн с дължина 14 м и температура на водата 28 градуса, с джакузи, зона за релакс с топли пейки и парна баня.

Под покрива на хотел „Рилена” може да откриете и кнайп пътека, която се използва за терапевтични цели още от Античността и е един от най-ефективните методи за лечение с вода. Кнайп пътеката подсилва имунната система и облекчава симптомите на много сериозни заболявания с помощта на природни средства.

HDR tonemapped HDR tonemapped HDR tonemapped HDR tonemapped

Това е истински СПА оазис в центъра на Дупница и предлага 100% релакс. Декорацията на залата с басейна е решена с планински мотиви, които пренасят плувците директно в планината. Хората се чувстват така, че все едно плуват в чисто планинско езеро, а над тях е синьото небе. Неповторимата 5-звездна атмосфера просто те пренася в друга орбита.

Инвестицията е колосална – над 1 млн. лв. струва цялото това удоволствие. Парите са спечелени по европейски проект, дело на екипа на фирма „Рилена” с управител и собственик Елена Гугуманова.

От днес всеки може да влезе и да се порадва на лукса и глезотийките срещу карта от 10 лв., с която може да се наслаждава на всички екстри в центъра цял ден. Без карта можете да влезете само срещу 15 лв. Месечната карта е 60 лв.

В СПА центъра можете да си поръчате и масаж. На втория етаж в хотела на разположение са масажисти, козметици и фризьори.

С новия СПА център хотел „Рилена” повиши градусите в Дупница, като се превърна в най-горещата зона за релакс на Балканите.

 

Spread the love

2 коментара за: Хотел „Рилена” изпотява дупничани в СПА център за 1 млн. лв. с билкова, инфраред и традиционна финландска сауна, закритият басейн изстрелва плувците в планината

  1. a zashto niama i za decata basein,v tozi grad kade moje chovek da otide zaedno s decata si,nikoi ne misli za tova

    violeta
    2015/декември/05 at 20:21 PM

  2. Е НАРОДЕ СИТЕ СТЕ ПРИ МЕНЕ ,СА И НА РЕЛАКС ,НО БЕЗ ПАРИ НАКЪДЕ!!! Е НАРОДЕ

    ИЛКА
    2015/декември/04 at 21:48 PM