Карате клуб „Шурикен“ (Кюстендил) е №3 в комплексното класиране за 2015 г. на родната федерация

Filed under: Спорт |

 

Старши треньорът Емил Димитров получи купата, само един златен медал лиши „шурикените“ от първото място

266-15-01-krasi-1_Shuriken_2015

В края на миналата седмица в град Априлци се проведе годишната среща на WKF клубовете по карате до, членове на БНФКарате до. На срещата бяха наградени и десетте най-добри клуба в страната за 2015 година.

С представянето си на татамито през сезона кюстендилските каратеки на клуб „Шурикен“ за поредна година доказаха, че са сред водещите в страната. С успехите си, завоюваните медали и купи шурикените се наредиха на 3-то място в комплексното класиране.

Преди тях на призовите първо и второ място се наредиха КК „Никон“ (София) и КК „Самурай“. Само един златен медал лиши талантливите кюстендилски каратеки от първото място в комплексното класиране.

266-15-01-krasi-2_Velizar_Koleshanski_karate

На събитието бяха наградени и отличени състезатели, взели участие в Световното първенство в Индонезия и в други официални международни турнири. Наградените са от възрастови групи мъже/жени и кадети/джуниори.

Един от призьорите е и Велизар Колешански от КК „Шурикен“.

След церемонията по награждаване се проведоха съдийски и треньорски курсове, в които съдиите от клуба защитиха своите категории в съдийския семинар.

 

текст под снимки

 

1 – Емил Димитров (вдясно) с купата за трето място

2 – Велизар Колешански

Spread the love