Певицата Ивана стопи килограмите с лечебен микс от изворна вода и лимони

Filed under: Здраве |

 

здраве

Борбата с килограмите е драма за много жени, особено ако не са в първата си младост. Тогава усилията, които е необходимо да положат, за да придобият желаната фигура, са още по-големи. С течение на възрастта метаболизмът се забавя, хранителните навици се променят по-трудно, а движението също намалява.

Една от известните жени в България, които от години се борят с килограмите, е певицата Ивана. Тя неведнъж е споделяла за своите трудности с отслабването, за множеството диети, на които се е подложила, и неефективния им резултат. Затова, когато се появи в прекрасна форма и отслабнала до неузнаваемост на последния концерт в „Арена Армеец”, предизвика истинска сензация. Всички се питат как е успяла да постигне това чудо и каква е тайната? Ивана изглежда чудесно, предизвиква овации и възхищение навсякъде, където се появи, и признава, че в новото й и стройно тяло няма никаква хирургическа намеса. То се дължи на един лечебен микс, който певицата пие в продължение на два месеца. Резултатът от него е видим и наистина невероятен. Този специален коктейл, освен че е полезен и много здравословен, помага да се топят излишните мазнини три пъти по-бързо от всички други изпробвани методи. Рецептата се оказва съвсем лесна и всеки може да я приготви у дома.

Необходими са 800 грама изворна вода (може и минерална), а останалите продукти са два лимона, две кивита, по пет стръка пресен магданоз и прясна мента, както и една лъжица истински пчелен мед. Отварата се приготвя по следния начин. Най-напред се обелват плодовете, които се разбиват заедно с меда с блендер или миксер. Към тях се прибавя магданозът, който също така може да се нареже и на много ситно. Към така получената смес се добавя водата, а накрая се накъсват и прибавят листата от мента. Много важно условие е тази напитка да се държи в стъклен съд. Количеството, което се получава, е по-малко от един литър и трябва да се изпие през деня. Пие се всеки ден. Изключително важно е обаче да се спазва следното – лечебният микс се пие на гладно, като след това не трябва да се приемат други напитки или храни поне 40 минути. По този начин ефектът е по-силен, защото стомахът е празен. Разбира се, освен този коктейл Ивана спазва и специален режим на разделно хранене.

 

Spread the love