Пернишката миска Габриела Попова вкара ромски оркестър в кюхнята си за ЧРД, полицията се изсипа на купона

Filed under: Звезди |

 

Сред подаръците, които получи блондинката, са дрехи, маркови парфюми, чанти, икона

268-09-01 12 268-09-01 31

Мис Силикон 2015 Габриела Попова от Перник вкара цял цигански оркестър в кухнята си, за да прочете подобаващо 24-тия си рожден ден. Перничанката спретна щуро парти за личния си празник, което обаче в един момент изкара извън нерви съседите й. Миската реши тази година да събере близки и приятели не в заведение, а в собствения си апартамент. Купонът на Попова обаче излезе извън границите на нормална домашна сбирка. Силната музика обаче не се понрави на съседите й, които побързаха да викнат полицията, съобщава „Телеграф“. „Да, така беше, дойде полиция. Обясних им, че празнувам и съжалявам за неудобството на съседите, спряхме музиката. Ден по-рано бях предупредила съседите за партито и ги помолих за разбиране, но не го проявиха“, разкри Габи.

268-09-01 123 268-09-01-
Миската обясни и за оркестъра: „Това беше изненада от мои приятели. Не знаех какво ще се случва, но бях много щастлива. Спонтанно реагирах и ги поканих в кухнята. Може би, че чуват шум от там, е объркало съседите.“
Рождения си ден Попова отбеляза и със специална заря в нейна чест. Тя почерпи гостите с огромна торта, на която бе и нейният лик. Сред подаръците, които получи миската, са дрехи, маркови парфюми, чанти, икона и др.

Spread the love