„Малеш” вкара само три на „Левски” в Левуново, Стоян Тросков: Не съм доволен от играта, от терена, от съдиите и от резултата

Filed under: Спорт |

 

269-15-03-Стоян-Тросков

В единия от отложените мачове на отбора на „Малеш” (Микрево), гостувайки в Левуново, наставникът Стоян Тросков даде шанс за игра на футболисти, взели по-малко участие в досега изиграните срещи по различни причини. Все пак той имаше предвид класата на домакините и затова съвсем смело подходи към този двубой.

Срещата започна с пропуски на Аспарух Шекеров, Николай Димитров и Даниел Давидков от отбора на гостуващия тим. Първият гол в срещата падна в 20-ата минута, след като Даниел Давидков си партнира с Аспарух Шекеров, последният изведе колегата си в стрелкова позиция и топката се спря в долния десен ъгъл на вратаря на домакините за 0:1. Пет минути по-късно Филип Пачавуров отне топката в централната част на терена, насочи се директно към вратата на домакините, като преодоля трима от изпречилите му се футболисти и от движение отблизо покачи на 0:2. В 39-ата минута след изпълнение на ъглов удар от Симеон Милчев с глава Никола Гиренски направи резултата класически за 0:3.

След почивката футболистите на „Малеш” заиграха надменно и подцениха противника. Последва пълно отпускане в играта им и това бе добре дошло за футболистите на домакините, които в 71-вата минута от фаул от 25 метра насочиха топката в долния ляв ъгъл на вратаря Александър Седелчанов за 1:3.

„Не съм доволен от играта, от терена, от съдиите и от резултата. Не биваше моите възпитаници, на които гласувах доверие в този мач, да подценяват противника. Радостен съм, че срещата приключи без контузии. Следващият мач е на новия терен с изкуствено покритие в Струмяни в неделя от 14 часа срещу един от силните отбори в групата – „Спартак” (Склаве)”, сподели Стоян Тросков – старши треньор на отбора от Микрево.

Spread the love