Потомствени агенти на Държавна сигурност и комунисти като Красамир Каракачанов, лидерите на БСП в Перник Ненко Темелков и Ерик Рангелов са в траур след свалянето на техния червен събрат Волгин, реват: Това е диктатурата на управляващите и олигархията

Filed under: Благоевград,Перник |

Потомствени агенти на Държавна сигурност и комунисти като Красамир Каракачанов, лидерите на БСП в Перник Ненко Темелков и Ерик Рангелов са в траур след свалянето на техния червен събрат Волгин от националното радио.

Това коментират хиляди наблюдатели във фейсбук мрежата. Лидерите на ВМРО и БСП се надпреварват да дават пресконференции и да реват като магарета, пишат още будни граждани. Ето какво написа професор Атанас Попов от Благоевград: “ Потомственият агент на Държавна сигурност Красамир Каракачанов е в траур след свалянето на неговия червен „събрат“ Волгин от националното радио.10446479_751695011550173_4517020015377412684_n

Истинското болшевишко чедо агент Иван има две лица, едното като „антикомунист“, който е свалил комунизма в България с което баламосва оглупелите , тръгнали с него, а другото, като специално съдаден от Държавна сигурност участник в Обществения съвет на Федерацията за приятелство с народите на ОНД в Русия, заедно със Светлана Шаренкова,Евгения Живкова, Румен Петков и Петър Агов ,създадена от Владимир Путин.
„Операция ОНД“ е специално разработена стратегия за възстановяване на руското влияние върху страните от бившия Съветски съюз. То е най-ярко изразено в нашата страна. Затова сега България гъмжи от защитници на кагебиста Путин.
Десетките премятания на политическата проститутка Каракачанов са свързани с настаняването му в различни бордове и фирми, които превърнаха неговата „политическа“ дейност в търговия на едро. С такава партийна задача той тръгна някога да защитава и Саадам Хюсеин, заедно със създателя на фондация „Славяни“Захари Захариев. С такива пъклени намерения агент Иван създаде и частната негова фондация „ВМРО „, в която с помощта на червената съдебна система присвои имотите на страдалците от Вардарска и Егейска Македония.
Приятели, когато видите охранения измамник Красимир Каракачанов бягайте далеко от него, защото първо той смърди като вечно пиян, а и може да ви зарази с нечистоплътните си патриотарски идеи. Сега агент Иван омърси и трибуната на Народното събрание с неговото агентурно минало като специално внедрен негов зам.председател.“

_thumb.php

„Свалянето от ефира на Българско национално радио на предаването „Деконструкция” на Волгин е една от характерните форми на проявите на неофашизъм в България и поредната стъпка към пълен авторитаризъм” – това каза председателят на БСП- Перник Ненко Темелков на пресконференцията на БСП.

„Според управляващите това е „борба с цензурата”. Защо? Защото Волгин си позволявал да „иронизира” властта, вместо да я възхвалява от сутрин до вечер.

Свалят те от ефир и ти затварят устата.Няма предаване, няма проблем!

Обществото трябва да реагира остро в тази ситуация, защото това е посегателство над едно от най- важните човешки права- свободата на словото.

Ние, БСП- Перник , заставаме категорично зад г-н Волгин срещу диктатурата на управляващите,на олигархията и папионките.” добави Темелков.91(12)

Spread the love