Тризначките Вяра, Надежда, Любов се разсъблякоха по бански, очевидци: Потрес снимки

Filed under: Благоевград,Оживление |

Тризначките Вяра, Надежда, Любов ужасиха феновете с провисналите си телеса и кореми

Тризначките Вяра, Надежда, Любов изглеждат кошмарно по бански, но не им пука

Тризначките Вяра, Надежда, Любов уплашиха онлайн потребителите! Доказано едни от най-ниско интелигентните персони в държавата решиха, че скоро никой не се е интересувал от тях и направиха най-очакваното в случая – щракнаха се по бански, за да предизвикат вниманието към себе си.

Тризначките Вяра, Надежда, Любов ужасиха по бански

Тризначките Вяра, Надежда, Любов ужасиха по бански

И това действително се случи, но не и по начина, по който им се искаше. Тъй като блондинките от Благоевград изглеждат направо потресаващо без дрехи. И това при положение, че са едва на по 30 години и не са раждали деца.Телата и на трите госпожици са кошмарно отпуснати като телесата им буквално висят и по бедрата, и по коремите.

„Как не се срамуват, да изглеждат по този начин и да се разголват така! Смешни са!“, категорични са онлайн потребителите.

Advertisiment:

Очевидно е, че Вяра, Надежда и Любов не само не се срамуват, ами дори мислят, че изглеждат страхотно. Ако съдим по самоуверените им стойки не къде да е, а, забележете, във фитнеса! Очевидно напоследък има някаква нова мода да се ходи по бански на фитнес и тризначките са решили да са в крак с нея.

Тричките действително ходят редовно на фитнес, поне в последната една година, но все още са доста далеч от желаните резултати. Това обаче явно не ги бърка и те без стеснение си позират по телесата, с което никак не се харесаха на форумци.

triznachki1

triznachki2

triznachki3

 

Spread the love