46- годишният софиянец Красимир Димитров подмина „стоп“ в Кюстендил, удари кюстендилска хонда и изкърти знак

Filed under: Кюстендил |

Връщахме се от пазар, просто не видях стопа на улиците „Велбъжд“ и „Даскал Дамаскин“, виновен съм“, сподели столичанинът

Digimax A50 / KENOX Q2

46- годишният Красимир Димитров от столицата не спря на знак Стоп в Кюстендил и прати за скрап лек автомобил Хонда, управлявана от кюстендилец. Софиянецът останал за празниците в хижа в местността Три буки и решил да напазарува за Нова година в голям хипермаркет в Кюстендил. Във Фолксвагена си той качил съпругата, двете си деца и семейство, с което дошли в провинцията да изкарат почивните дни.

Digimax A50 / KENOX Q2

Digimax A50 / KENOX Q2

„Връщахме се от пазар, просто не видях стопа на улиците „Велбъжд“ и „Даскал Дамаскин“. Виновен съм“, сподели шофьорът. Колата му е ударена странично, от сблъсъка предната врата до шофьора е изкъртена. Хлътнала е и бронята на лекия автомобил. Хондата с кюстендилска регистрация е със сплескана предница, счупени фарове и броня. От силния удар, софиянецът е излетял с автомобила си от пътя и е изкъртил уличен знак. За щастие пътуващите във возилото са невредими. Без наранявания е и младият кюстендилец, пътувал с хондата.

Снимка 1- Софиянецът Красимир Димитров

Снимка 2- Двамата шофьори обсъждат щетите

Снимка 3- Под Фолксвагена се вижда изтръгнатия знак

Spread the love