Обаятелният Жоро Тодоров от Яхиново лови левоманияци, предлага работа с 4 бона заплата

Filed under: Дупница |

Жоро Тодоров – Joro Todorov, Joro Todorovv, неспирно набира в социалната мрежа левоманияци и сребролюбци като ги подлъгва с европейски заплати.  На прицела му  са му  женска група, които омайва с предложения за работа, за пътувания и всякакви други екзотични оферти.  жоротодоров1

Бърза проверка установи, че  Тодоров има 4 – 5 профила със собствената си снимка. Преди дни той  бил приет в група, в която започнал да предлага работа на красиви дами. Офертата била за работа срещу 4000 лв. заплата. Жоро Тодоров се представял като собственик на голяма бизнес сграда край Дупница. Изпращал документи, за да докаже, че е работодател. Лъжите му обаче не хванали дикиш.

Дамите направили справка и установили, че сградата не е негова, нито на баща му, нито на който и да било от рода му. Напористият „бизнесмен“ предлагал дори и предварителен договор за наемане на работа. Настоявал упорито и за среща на живо, но засега не му е вързало. Той се представял веднъж като завършил СУ „Климент Охридски“, веднъж като дипломирал се във ВИПОН. Според потърпевши „тоя е врътнало неуспяло ченге, което сега тормози във Фейсбук“. В един от профилите, приятели са му Благо Георгиев- Джисъза и куп златотърсачи. Там се представя като собственик на „Тодоров и син“ ООД. Пред по улегналите жени, явно ги оценява по снимките, влиза в ролята на полицаи. „Постоянно ни тормози и сме го блокирали. Лошото е, че ще му се върже някое непълнолетно момиче и не е ясно докъде може да стигне“, коментираха пострадали от системния тормоз на Жоро Тодоров. Запознати с виртуалните подвизи на Жоро Тодоров сигнализираха BIG5.BG, че родители са споделили, че на лъжите му са се вързали малки момичета, но са били предотвратени срещите на живо. Читатели на вестник „Вяра“ довериха, че Тодоров е от дупнишкото село Яхиново, кара модерен черен джип  Мицубиши Паджеро с огледален регистрационен номер 77 77 и никак не е за подценяване, защото е обаятелен. Твърде възможно е и някой да използва снимката му, за да го злепоставя в социалната мрежа. Тодоров запазва правото си на коментар по развихрилите се страсти по негов адрес.

Spread the love

Коментар за: Обаятелният Жоро Тодоров от Яхиново лови левоманияци, предлага работа с 4 бона заплата

  1. МОЯ КЛИЕНТ!

    ИЛКА
    2015/декември/29 at 11:29 AM