Таксиметровите босове Русков и Паскалчев въртяха банкети на коледно парти в Благовград, облепиха мзикантите със 100-левки

Filed under: Благоевград |

01-02-12

 

 

С луд празничен купон, двама от таксиметрови босове Васил Русков и Валери Паскалчев изненандаха служителите си в популярно заведение в Благоевград. Над  20 човека, пяха, танцуваха и вдигаха тежки наздравици за здраве и късмет през Новата година до ранни зори. Васил Русков и Валери Паскалчев пък щедро черпаваха с маркови питиета и отбрани мезета своите подчинени. Двамата бяха и сред най – активните на дансинга, където демонстрираха отлични танцуви умения, особено в играенето на кючек.

01-02 11

През цялата вечер и  В. Русков и В. Паскалчев не спряха да лепят банкноти от по 100 лв. на музикантите, които пък неуморно им свиреха на ушенце и с охота изпълняваха всяко едно тяхно музикално желание.

01-02 06

Стигна се дори до там, че оркестърът предостъпи и микрофона за пеене на тях, соловите им изпълнения на песните „Море сокол пие вода на Вардаро”, „Нащта фирмаяка, яка, яка ” и „ Шефът ми е егати пича” вдигнаха на крака и другите гости на заведението, които също се включиха в купона. Празненството приключи на  разсъмване, когато изтощетни и уморени от веселата всички до един се прибраха мирно и кротко оп домовете си.

 

Снимките

1 Васил Русков и Валери Паскалчев в центъра на купона

2 Валери Паскалчев / първия вляво/ и Васил Русков / по средата / със своите подчинени

3 Освен като най – ларж шефове, двамата се представиха и като отлични певци

 

Spread the love