Кметът на Кресна Николай Георгиев и зам.-кметът на Гоце Делчев Валери Сарандев станаха зам.-шефове на БСП в Пиринско

Filed under: Гоце Делчев |

На конференцията червените не могат да се нахвалят от най-успешния си кмет Владимир Москов

07-02-01 Валери сарандев

 

Кметът на Кресна Николай Георгиев и дългогодишният зам.-кмет на Гоце Делчев Валери Сарандев станаха заместник-председатели на Областния съвет на БСП в Благоевград. Кандидатурите им бяха предложени от областния лидер на социалистите Юлиян Гошев и бяха приети с мнозинство. Това стана на редовно заседание на червените преди дни. Това е първият избор на подобни политически длъжности.

В Гоце Делчев досегашният кмет Владимир Москов спечели убедителна победа още на първи тур и така си осигури шести пореден мандат начело на местната власт. За спечелването на изборите заслуга има и активната работа на местната партийна организация с лидер Валери Сарандев.

07-02-01 Владимир Москов

В Кресна председателят на общинската организация на БСП Николай Георгиев седна в кметското кресло, като надви на балотаж опонента си Атанас Махлелиев от ГЕРБ.

На партийния форум Областният съвет на БСП в Благоевград даде старт на отчетно-изборната кампания в партията. По разпореждане на централата бе прието решение за провеждането на пълен цикъл отчети и избори в общинските организации.

07-02-01-николаи георгиел1

„Тази кампания ще завърши с провеждането на 49-ия конгрес на БСП в края на април. Целта е да се проведе съдържателен разговор за състоянието на партията и политиките, които ще следва, за да се върне доверието на избирателите в нея. Както се видя на местните избори, в повечето общини БСП се представи слабо, което налага значително подобряване на организационното състояние на структурите. Нужна е и промяна в начина, по който БСП представя политиките си пред хората, убеждавайки ги, че може да бъде алтернатива на ГЕРБ“, коментира областният председател Юлиян Гошев.

Снимките:

1  Валери Сарандев

2 Владимир Москов

3 Николай Георгиев

Spread the love