Паднаха главите на 5-има горски царе в ЮЗДП! Уволниха шефа на горското в Дупница Атанас Диманков, докато тича след бракониери: Оставям стопанството перфектно – без 1 стотинка задължения, със 105 000 лв. по сметката и изплатени заплати

Шефът на ДЛС „Осогово” Бисер Дачев научи за отстраняването си по телефона и в отпуск, спрягат за поста скандалния Васил Пуров

Третото уволнение застигна шефа на ДГС – Симитли инж. Борислав Котузов

07-01-01 Диманков   P1340885 copy

Шефът на Държавно горско стопанство-Дупница инж. Атанас Диманков бе освободен от длъжност вчера след масова чистка от ЮЗДП, в която паднаха главите на ощо 5-има горски шефове. Шефовете му от ЮЗДП – Благоевград изненадали ексдиректора с решението си да го отстранят, без да му кажат какви са причините за освобождаването.

07-01-01-damianov11

„Бях в гората заради набези на бракониери от Гиздова махала. Там в петък заловихме 17 човека, конфискувахме 4 каруци. Подадохме информация в пресцентъра за това, но нищо не последва.

07-01-01 васил пуров copy

Следобед ми звъннаха от горското, за да ми кажат, че има проверка. Върнах се и ми връчиха заповедта на директора за прекратяване на договора за управление. Заповедта ми връчи зам.-директорката на ЮЗДП инж. Антоанета Девилска, която е много етичен човек и се държа много възпитано.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Никой не ми обясни защо ме освобождават. Аз имам своите обяснения, но предпочитам да не ги коментирам. Има Господ, който гледа отгоре и преценява. Така са решили, това са направили”, сподели Диманков.

07-01-01-kotuzov2

Той посочи, че договорът му за управление е бил за неопределено време.

Подробности в печатното издание

Снимките:

1 Атанас Диманков

2 Дамян Дамянов

3 Васил Пуров

4 Бисер Дачев – директор на ДЛС „Осогово“

5 Борислав  Котузов

Spread the love