Кюстендилецът Владислав Мисяк напусна „Левски“ и подписа с „Нефтохимик“

Filed under: Спорт |

 

08-14-03-1_Vladislav-Misqk

Младежкият национал Владислав Мисяк официално стана част от отбора на „шейховете“. Кюстендилецът подписа договора си с „Нефтохимик“ и днес се включи в първата тренировка на тима за годината.

Десният халф разтрогна официално договора си с „Левски“ в края на миналата седмица. Той е поискал раздялата, като е говорил единствено с Георги Иванов-Гонзо, който се е съгласил да разтрогне по взаимно съгласие. Мисяк не е обсъждал бъдещето си със старши треньора Стойчо Стоев. Въпреки че имаше предложения предимно от клубове от „А“ група, Мисяк предпочете да влезе в състава на бургаския тим. 20-годишният талант започва футболната си кариера от ФК „Бузлуджа“ – отбора на родния му град Кюстендил. Качествата му са забелязани от треньорите на „Левски“ и става част от детско-юношеската школа на „сините“, а по-късно подписва и първия си професионален договор със столичния гранд.

Владислав Мисяк излезе и с обръщение чрез личния си профил във фейсбук до всички фенове на „Левски“: „Не ви казвам чао, а до скоро! За мен „Левски” не е само футболен отбор в България, а моето семейство през последните 8 години! През тези години аз израснах от едно хлапе до това, което съм в момента. Изкарах много хубави времена в отбора с много приятни хора, имаше добри и лоши моменти, но добрите надделяват. Щастлив съм, че направих дебюта си и вкарах първия си гол в професионалния футбол с екипа на „Левски”. През цялото ми време, прекарано в отбора, съм давал всичко за него, в това може да бъдете сигурни, и всичко това го пиша с голяма болка, но се случва неизбежното, защото за един футболист, още повече на 20 години, най-важното е да играе и трябваше да се направи тази крачка, колкото и трудна да е. Ще ми липсвате всички и всичко. Обичам ви и завинаги оставам левскар. Не ви казвам чао, а до скоро!“.

Снимката: Владислав Мисяк премина от „Левски“ в „Нефтохимик“.

 

Spread the love