Костадин Пейчов от Кюстендил спука гума на път за Сапарево, покоси го инфаркт, докато вади резервна гума от багажника

Filed under: Дупница,Кюстендил,Сапарева баня |

 

02-02-lineika67-годишият Костадин Пейчов почина от инфаркт, провесен от багажника на автомобила си в Сапарево. Хората в сапаревобанското село са шокирани от случая и коментират оживено всякакви версии за нещастието. Костадин е роден в Сапарево, но от много години живее в Кюстендил, в селото има наследствена къща. Той спукал гума на лекия си автомобил в квартал „Гюргево“. В момента, в който отворил багажника и се пресегнал да извади резервната гума, му прилошало. Смъртта настъпила толкова бързо, че той дори не могъл да извика за помощ. На автобусната спирка наблизо чакали хора, на които им направило впечатление, че мъжът доста дълго стои наполовина в багажника, а краката му висели отвън. Те веднага позвънили на телефон 112. На място пристигнала линейка на Спешен център – Сапарева баня. Дежурният установил, че Пейчов е починал. Най-вероятната причина за смъртта е инфаркт. Хората в селото обсъждаха вероятността капакът да е паднал върху възрастния мъж и да го е убил.

Spread the love

2 коментара за: Костадин Пейчов от Кюстендил спука гума на път за Сапарево, покоси го инфаркт, докато вади резервна гума от багажника

 1. Скъпи колега,ние никога няма да те забравим,няма да забравим професионалните ти и човешки качества,проявени при общата ни работа като геодезисти в Службата по геодезия,картография и кадастър Кюстендил!
  Почивай в мир !

  Любомир Велинов
  2016/януари/14 at 20:26 PM

 2. Това беше най-добрия Човек, когото познавам!
  Почивай в мир!

  приятел на Косьо
  2016/януари/14 at 16:10 PM