„Марек 1915” стартира с четирима нови

Filed under: Спорт |

Отборът ще играе 6 контроли до началото на първенството

Marek-2015-1

Радостин Джугански, Асен Васев, Робертино Атанасов и Джордж Николов са четирите нови попълнения в мъжкия отбор на ФК „Марек-1915”.

„Джугански и Васев играха за последно в третодивизионния мъжки отбор на ФК „Германея” (Сапарева баня). Атанасов игра при мен в отбора на „Германея”, когато бях наставник, по-късно премина в италианския „Марек-Сеграте”. Николов е рожба на ДЮШ на „Марек” и директно замина да играе в италианския тим. До края на февруари имаме право да картотекираме нови футболисти, които ще играят през пролетния дял на първенството на областна група „Рила”. В преговори сме в момента с още двама опитни футболисти. При всички положения още отсега се стягаме да изградим един добър отбор, който да бъде на ниво в квалификационните срещи за влизане в по-горната „В” група от следващото първенство. Ще готвя всички налични футболисти едноразово. С нетърпение всички очакваме най-късно през м. февруари да дойде и новият президент на нашия клуб Борис Паризов”, заяви наставникът на дупничани Борис Кръстев.

Общо шест контролни мача ще изиграят футболистите на „Марек-2015” по време на зимната подготовка: на 27 януари срещу ОФК „Беласица” (Петрич); на 30 януари срещу „Пирин” (Разлог); на 3 февруари срещу „Велбъжд” (Кюстендил); на 6 февруари срещу „Рилски спортист”; на 10 февруари срещу „Струмска слава” (Радомир) и на 17 февруари срещу ПФК „Банско”.

„На този етап единствено засега имаме постигната договореност с ръководството на „Рилецо” срещата на 6 февруари да се играе на стадион „Бончук” в град Дупница. За всички останали срещи ще се доуточняват допълнително местата и часовете за игра, като определящи ще бъдат атмосферните условия”, сподели още Борис Кръстев.

Снимка:

„Марек“ стартира зимната си подготовка с 4 нови попълнения.

 

Spread the love